Apple iPhone 14 – 128GB – Middernacht

 899,00

  • Een 6,1 inch scherm

  • Film in actiemodus met extra stabilisatie

  • Photonic Engie voor mooiere foto's.

check_circle Binnen 48 uur geleverd

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

  • Persoonlijke service
  • Transparante prijzen
  • Klanttevredenheid 9.6/10
  • Wachten op reparatie mogelijk
  • Beste kwaliteit onderdelen
  • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

Met het meest indrukwekkende dualcamera-systeem ooit op iPhone. Je maakt altijd geweldige foto’s, of er nu weinig of veel licht is. De nieuwe veiligheidsfeature Crashdetectie schakelt hulp in wanneer jij dat niet kunt.

 

Toegangsscherm

In iOS 16 kun je met het toegangsscherm nu veel meer leuks doen. Zoals je favoriete foto instellen als achtergrond op je toegangsscherm. Of je Activiteit-ringen bijhouden. En live-updates krijgen van je favoriete apps.

 

Crashdetectie

Als je een ernstig auto-ongeluk hebt gehad, kan de iPhone 14 automatisch 112 bellen en je SOS‑contactpersonen waarschuwen.

 

Batterij

De batterij gaat de hele dag mee, tot 20 uurvideo. Voeg een MagSafe-oplader toe om sneller draadloos op te laden.

 

Display

OLED-technologie zorgt voor enorm contrast, met diepe zwart­tinten en heldere wittinten. Door de hoge resolutie en natuurgetrouwe kleuren ziet alles er superscherp en levensecht uit. True Tone stemt het display af op het licht om je heen, waardoor het beeld prettiger voor je ogen is.

 

Camera

Dankzij de nieuwe hoofdcamera en verbeterde beeldverwerking pakken je foto’s onder alle lichtomstandigheden nog beter uit, vooral ook bij weinig licht. Tot 2,5x betere foto’s bij weinig lichtmet de hoofdcamera. Tot 2x betere foto’s bij weinig lichtmet de ultragroothoek­­camera.

 

Chip

In de iPhone 14 zit dezelfde supersnelle chip als in iPhone 13 Pro. De A15 Bionic met 5-core GPU levert de power voor de nieuwste features en is de reden dat grafisch intensieve games en AR‑content er zo goed uitzien. We hebben de binnenkant aangepast, zodat de warmte beter wordt afgevoerd. Daardoor kun jij langer doorspelen

Specificaties

Connectiviteit

5G, 4G, Wifi

Kleur

Middernacht

Opslag

128GB

Processor

Apple A15 Bionic

Resolutie

2532 x 1170 pixels

Scherm

6,1 inch

Introductiejaar

2022

Afmetingen

146,7 x 71,5 x 7,4 mm (h x b x d)

Type simkaart

Nano sim

Touch ID

Nee

Face ID

Ja

Type oplader

Lightning

Simlockvrij

Ja