iPhone 7 batterij reparatie

iPhone 7 batterij reparatie

Wanneer de batterij kapot is of niet meer goed oplaadt is dat erg vervelend. Nu kunt u niet meer zo lang uw telefoon gebruiken zoals u gewend bent met een nieuwe telefoon. Dit kunt u veranderen door te kiezen voor Repairpoint, een reparatiespecialist die graag uw batterij vervangt. Een iPhone 7 reparatie is een specialistische klus. Onze ervaren monteurs vervangen vrijwel altijd een iPhone 7 batterij binnen 30 minuten. Alle reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen, zo krijgt u ook op elk reparatie onderdeel 12 maanden garantie. De servicepunten van Repairpoint zijn 6 dagen per week geopend. Wilt u meer informatie over uw telefoon reparatie of heeft u een vraag voor een van onze monteurs? Neem dan contact met ons op, u kunt ons altijd vrijblijvend bellen en mailen of maak gebruik van het contactformulier.

iPhone 7 batterij vervangen

Het vervangen van een iPhone 7 batterij kan veel problemen wegnemen die u ervaart. Denk hier bij aan het regelmatig opladen van uw telefoon, het warm worden van de iPhone of het niet goed opladen van uw batterij. De monteurs van Repairpoint zijn gespecialiseerd in een iPhone 7 batterij reparatie, deze reparatie komt dan ook regelmatig voor. Uw iPhone laten maken door een van onze reparatiespecialisten is een slim idee! Regelmatig gebruik van uw telefoon zorgt er voor dat de kwaliteit van de batterij achteruit gaat. Gelukkig kan een iPhone reparatie dit probleem verhelpen.

Kosten iPhone 7 batterij reparatie

De prijzen van Repairpoint zijn altijd all-in! Dit houdt in dat in alle prijzen van Repairpoint de BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen. Mochten prijzen toch niet duidelijk zijn, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.