iPhone achterkant kapot

iPhone achterkant kapot

Is de de iPhone achterkant kapot? U bent niet de enige veel mensen hebben een iPhone achterkant kapot nodig omdat het toestel bijvoorbeeld gevallen is. Ongeprepareerd laten is geen optie omdat dit meer schade aan uw toestel kan aanbrengen en erg gevaarlijk kan zijn. Wij vervangen de iPhone achterkant met een geheel nieuwe backcover of enkel het gebarsten glas. Het is een zeer specialistische en tijdrovende reparatie. De reparatieduur is dan ook ongeveer 3 uur. U kunt uw toestel opsturen of langsbrengen voor een iPhone achterkant kapot.

iPhone achterkant kosten

De kosten voor het vervangen van de backcover hangen af van hoe u de reparatie wilt laten uitvoeren. Er zijn namelijk twee mogelijkheden.

  1. Het vervangen van de complete backcover. Hierbij wordt de gehele zij- en achterkant dus het frame inclusief het glas vervangen. Hierbij zitten ook nog enkele onderdelen zoals bijvoorbeeld een nieuwe oplaadpoort en een nieuwe microfoon. Deze optie wordt meestal gekozen indien het frame bijvoorbeeld krom of verbogen is of wanneer er meerdere onderdelen mankementen hebben.
  2. Het vervangen van enkel het gebroken glas aan de achterkant. Door middel van een nieuwe lasertechniek laseren wij het oude glas eraf en plaatsten wij daarna een nieuw glasplaat zodat de achterkant er weer als nieuw uitziet.

Let op; op beiden reparaties wordt geen garantie gegeven op waterbestendigheid. Er wordt geadviseerd het toestel niet in de regen/onder water te gebruiken.

Dat de iPhone achterkant reparatie erg duur is hoeft dus niet perse. Je kan ervoor kiezen om de achterkant te laten laseren. Deze methode is veel goedkoper dan de gehele backcover te laten vervangen. Zo heeft u een kwalitatief goed alternatief voor reparatie. Gelukkig hoeft u uw toestel ook niet lang te missen. Want deze repareren wij nog dezelfde dag.

Maak vandaag nog een reparatie afspraak

De volgende iPhone reparaties worden uitgevoerd

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.