Macbook reparatie

Macbook reparatie

Start uw MacBook niet meer op, werkt het toetsenbord niet meer of is de glasplaat van het scherm gebroken? Dan biedt Repairpoint de oplossing met een professionele Macbook reparatie en uitstekende service en garantie. Wij repareren alle type Macbook tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle service. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten en is uw Macbook binnen enkele dagen weer klaar!

Macbook Pro Retina

Macbook Pro

Macbook Air

Maak vandaag nog een reparatie afspraak

Macbook scherm vervangen

Is het scherm van uw Macbook kapot? Laat dan uw Macbook scherm bij ons vervangen. Zodra wij uw Macbook scherm vervangen ziet uw Macbook er weer als nieuw uit. Uw Macbook scherm vervangen is veel goedkoper dan een nieuwe Macbook kopen. Daarom raden we u altijd aan om even contact met ons op te nemen.

Macbook herstellen? Macbook traag geworden? Harde schijf Macbook vervangen?

Is uw Macbook traag geworden, heeft u een Macbook reparatie of onderzoek nodig? Of moet uw Macbook opnieuw geïnstalleerd worden? Repairpoint is gespecialiseerd in alle Macbook reparaties. Wij repareren en herstellen uw Macbook. Elke Macbook is dan ook in goede en professionele handen. Ook als u een Macbook reparatie heeft omdat uw iMac harde-schijf defect is.

Wij onderscheiden ons door uitsluitend met originele onderdelen de Macbook reparatie uit te voeren en maar liefst 1 jaar garantie te geven. Een afspraak kunt u eenvoudig zelf online maken of door even contact met ons op te nemen. Wij voeren alle Macbook reparaties uit tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle service. Door onze expertise bent u verzekerd van de juiste reparatie van uw Macbook.

Vakkundig een MacBook reparatie laten uitvoeren

Een MacBook reparatie is iets wat het beste aan de specialist overgelaten kan worden. De MacBook is een geavanceerde laptop, waardoor een MacBook herstellen toch net wat meer expertise vergt dan bij andere computers.

Reparatie MacBook is onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën, MacBook Air reparatie, MacBook Pro reparatie en MacBook Retina reparatie.

MacBook Air reparatie

Apple heeft met de MacBook Air een prachtig stukje techniek gemaakt, helaas doordat de MacBook Air zo klein en dun is wil er weleens wat aan de MacBook Air kapot gaan. Zo wil na een val het MacBook Air scherm kapot gaan waardoor de MacBook Air onbruikbaar wordt. Gelukkig is een defect MacBook Air scherm altijd nog goed te repareren. Naast het scherm is het toetsenbord en de trackpad het gevoeligste onderdeel in de MacBook Air, zowel bij de MacBook Air 11″ als ook bij de MacBook Air 13″ is het toetsenbord vervangen goed mogelijk. Bij waterschade of vochtschade aan de MacBook Air is het vervangen van het toetsenbord vaak voldoende om de MacBook Air weer goed te laten functioneren. Reparatie van de MacBook Air, zowel de oudere types als de nieuwste versies, behoort bij Repairpoint gewoon tot de mogelijkheden.

MacBook Pro reparatie

De reparatie MacBook Pro is er in drie varianten, de 13″ MacBook Pro reparatie, de 15″ reparatie MacBook Pro en de 17″ MacBook Pro reparatie. Hoewel deze laptops veel op elkaar lijken qua uiterlijk en alleen wat grotere of kleiner zijn zitten ze toch niet helemaal hetzelfde in elkaar. Een MacBook Pro start niet op? Dan heeft dat bij de 13″ MacBook Pro vaak een andere reden dan bij de 15″ Pro. Een MacBook Pro herstellen begint daarom altijd eerst met een hardware diagnose test om te kijken of er iets aan de Macbook Pro kapot is. Aan de hand van het vooronderzoek kan de gepaste repair aan de MacBook Pro bepaald worden. Dit zal dan altijd gebeuren met de juiste onderdelen van goede kwaliteit zodat de MacBook Pro weer probleemloos werkt, zodat problemen zoals ‘MacBook start niet op’ snel tot de verleden tijd behoren.

MacBook Retina reparatie

Het herstellen van de nieuwste MacBook Pro Retina is eigenlijk in alle gevallen een bewuste keuze. De nieuwprijs van deze Apple MacBook Retina is nog zo hoog, dat een reparatie voordeliger is dan een nieuwe kopen. Als een reparatie aan de MacBook Retina plaats moet vinden is het voor ons vanzelfsprekend dat dit goed gebeurt en dat er nog jaren met de MacBook Pro Retina gewerkt kan worden. Of het nu de 13″ MacBook Pro Retina is of de grotere broer van 15″ is maakt voor Repairpoint niet uit, beide worden vakkundig en snel weer gemaakt. MacBook waterschade is bij deze apparaten de meest voorkomende reparatie, gelukkig is dit in veel gevallen te herstellen voor een lagere prijs dan de dagwaarde van de MacBook Retina. Zo betekent ‘waterschade MacBook’ gelukkig niet meteen einde MacBook en kan met de juiste reparatie of schoonmaakbeurt de MacBook weer jaren gebruikt worden.

Macbook reparatie vlakbij Amersfoort, Soest, Baarn, Hilversum, Leusden, Zeist en Utrecht.

In 95% van Macbook reparaties kunnen wij het binnen enkele dagen voor u repareren. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen daarom kunnen wij de kwaliteit garanderen. Wij ontvangen vele klanten voor Macbook reparatie uit de regio Amersfoort, Baarn, Hilversum, Bilthoven, Soest, Den Dolder, De Bilt, Nijkerk, Spakenburg, Leusden, Maartensdijk, Laren en Utrecht.

Meest voorkomende Macbook reparaties

  • Scherm is gebroken of stuk gegaan
  • Het LCD scherm geeft strepen
  • Harde schijf gecrasht
  • Macbook is langzaam

De volgende iPhone reparaties worden uitgevoerd

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.