Apple brengt 8GB-versie van iPhone 5c in Nederland uit

Na een lang onderhoud in de online Apple Store, heeft Apple het 8GB-model van de iPhone 5c geïntroduceerd in Nederland en België. De 8GB iPhone 5c wordt in de online Apple Store verkocht voor €549. Dat is 50 euro minder dan waar de 16GB iPhone 5c voor wordt verkocht. Gisteren begon de verkoop van de 8GB iPhone 5c al in Nederland, maar toen werd hij nog alleen aangeboden door Phone House.

iPhone 5c 8GB

Op het moment van schrijven is de 8GB iPhone 5c op voorraad bij Apple. Na bestelling wordt hij binnen 24 uur door Apple verzonden. Apple lijkt echter nog niet de meest voordelige plek om deiPhone 5c 8GB te kopen. De iPhone 5c 8GB gisteren bij Phone House aangeboden voor 486 euro.

De introductie van de iPhone 5c 8GB in de online Apple Store is echter het startsein voor de bredere verkoop in Nederland en België. Nu de nieuwe iPhone 5c officieel in Nederland en België wordt verkocht, zal het nieuwe model waarschijnlijk ook in veel andere winkels worden aangeboden.

Apple introduceerde afgelopen maand de 8GB iPhone 5c voor het eerst. Toen was het nieuwe model nog alleen in een select aantal landen verkrijgbaar.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.