Batterijen van 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6 op foto’s verschenen

iPhone 6 featuredOp nieuwe foto’s van Apple Daily zijn de frontpanelen van de iPhone 6 te zien. Het gaat hierbij om de 4,7-inch-voorkant en de 5,5-inch-voorkant. Dat grootste model zal volgens de geruchtensite de iPhone 6L gaan heten. Hiermee bieden de beelden een goede vergelijking van de twee verschillende iPhones. Op de foto’s lijkt de schermrand van de 5,5-inch iPhone 6 een stuk smaller, waardoor de twee iPhones ondanks het verschil in schermgrootte niet heel veel van elkaar afwijken.

Op de foto’s is er boven- en onderop de 5,5-inch iPhone 6 minder ruimte. Dat kan echter ook simpelweg aan de foto liggen: de iPhone 6-voorkant is namelijk vanaf de achterkant gefotografeerd, terwijl de 4,7-inch iPhone 6 van voren wordt getoond. Daarnaast liggen beide frontpanelen niet bepaald recht, waardoor het perspectief van de foto wat bijzonder is.

iPhone 6L 2 (Custom)iPhone 6L (Custom)

Op andere foto’s van Apple Daily is ook de vermeende accu van de 5,5-inch iPhone 6 te zien, met een capaciteit van 2915mAh. Dat is flink wat meer dan de batterij in de 1560mAh-batterij in de iPhone 5S. Dit kan een langere batterijduur voor de iPhone 6 met zich meebrengen, maar er zijn een aantal zaken om mee rekening te houden. Zo weten we nog niet hoeveel stroom de nieuwe A8-processor zal gebruiken. Daarnaast heeft de 5,5-inch iPhone 6 ook een groter scherm met een hogere resolutie, dat hoogstwaarschijnlijk meer stroom verbruikt dan het beeld van de 4-inch iPhone 5s.

Het is niet mogelijk om de authenticiteit van de onderdelen te bevestigen totdat Apple de iPhone 6 op de markt brengt. Bij de foto’s van het frontpaneel weten we in elk geval dat het onderdeel lijkt op eerdere iPhone 6-voorkanten, maar dat is bij de accu niet het geval.

iPhone 6L accu 2 (Custom)iPhone 6L accu (Custom)

Ook foto’s van batterij 4,7-inch iPhone

Update: Bronnen van Franse geruchtensite Nowhereelse beweren dat de iPhone 6 een batterij met een capaciteit van 1810mAh krijgt. Deze accu’s zouden binnenkort in omloop zijn binnen Apple’s productieketen. Deze accu kan echter heel goed bedoeld zijn voor de iPhone 6 met 4,7-inch-scherm. Het grotere scherm van de 5,5-inchiPhone 6 zou immers een batterij met een wat hogere capaciteit vereisen.

Update 2: Er zijn nog meer foto’s online verschenen van de batterij die voor de 4,7-inch iPhone 6 bedoeld is.

batterij-4-7-inch-iphone-6 batterij-4-7-inch-iphone-6-2