Foto’s en video tonen behuizing 4,7-inch iPhone 6


Op de foto’s en in de video is te zien hoe de getoonde onderdelen nagenoeg klaar zijn voor assemblage – het in elkaar zetten tot een werkend product. De verschillende openingen en inkepingen voor de koptelefoon, Lightning-aansluiting zijn al aangebracht. Opvallend is wel dat in de getoonde onderdelen de plek van het Apple-logo is uitgefreesd, waardoor op die plek een opening ontstaat. Dit in tegenstelling tot huidige iPhones waarin het glimmende logo later op de achterkant wordt aangebracht. Feld & Folk speculeert dat dit te maken zou hebben met NFC-technologie, maar daarvoor zijn eigenlijk nauwelijks aanwijzingen. Een andere optie is dat Apple de behuizing van een duurzamer logo voorziet zoals bij de iPad al gebeurt.

iphone6-behuizing-lightningiphone6-apple-logo

Uit een andere bron ontving MacRumors ook soortgelijke foto’s van dezelfde achterkant van het nieuwe toestel. Hierbij valt op dat de behuizing een donkerder zwarte kleur heeft dan de kleur spacegrijs waarin iPhones en iPads nu geleverd worden. Het is de eerste keer dat we deze kleur in foto’s op de geruchten zien opduiken. Tot nu toe werd verwacht dat Apple de iPhone 6 in de kleuren zwart, wit en goud zou uitbrengen.

iphone-6-achterkant-zwart

Vorige week lekten al foto’s uit van de voorkant van de nieuwe iPhone 6 in de kleuren wit en zwart. Ook doken al de eerste interne onderdelen op. Volgens recente geruchten krijgt deiPhone 6 een supperdunne behuizing die echter wel ten koste van de batterijduur gaat. Naar verwachting komt de iPhone 6 dit najaar op de markt.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.