Foto’s tonen echte voorkant witte en zwarte 4,7-inch iPhone 6

Er zijn foto’s verschenen van de frontjes (voorkant) van de 4,7-inch iPhone 6 in de kleuren wit en zwart. De afgelopen tijd verschenen er al veel mockups en losse onderdelen daarvan. Maar de foto’s die in het bezit zijn van 9to5Mac tonen volgens de website de echte onderdelen zoals ze uiteindelijk in het toestel zijn terug te vinden. Op de foto’s is de voorkant van de nieuweiPhone 6 te zien in beide kleuren waarin het toestel dit najaar op de markt zal komen. De beschikbaarheid van de onderdelen zou erop wijzen dat de massaproductie snel van start zou moeten gaan.

In een andere foto wordt de voorkant van de grotere iPhone 6 vergeleken met die van de kleinere iPhone 5s. Hieruit kan goed worden afgeleid hoe groot het verschil in grootte tussen beide toestellen zal zijn. In eerdere foto’s werden de 4,7- en 5,5-inch iPhone 6 al naast elkaar getoond. Daarbij gaat het echter ook om mockups, niet om daadwerkelijk geassembleerde toestellen of onderdelen daarvan.

iphone6-wit-zwart-9to5

iphone6-iphone5s-zwart-9to5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.