Melding van Apple na vervanging scherm bij derden

De iPhone 11-smartphones blijken een waarschuwing te tonen als het scherm is vervangen en als Apple niet kan verifiëren of het nieuwe scherm officieel van het merk is. De waarschuwing staat vier dagen op het beginscherm en is daarna alleen zichtbaar in het instellingenmenu.

Dat valt op te maken uit een nieuwe pagina op de supportwebsite van Apple. Als de melding van het lockscreen is verdwenen, blijft deze nog vijftien dagen staan op de eerste pagina van het instellingenmenu. Na die periode gaat de notificatie naar het ‘info’-menu onder het kopje ‘algemeen’ van ‘instellingen’. De melding beïnvloedt de werking van de iPhone niet.

Alleen bij de iPhone 11, de 11 Pro en Pro Max wordt de waarschuwing na een schermvervanging weergegeven. Gebruikers krijgen zo’n melding niet te zien als een scherm wordt vervangen bij een officieel reparatiepunt.

iPhone

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.