Onderdelen iPhone 6 op kwalitatief goede foto’s

Onderdelen van de 4,7-inch iPhone 6 verschenen eerder al op de Instagram-pagina van Feld & Volk. Nu hebben ze opnieuw foto’s van onderdelen in handen gekregen, die van hoge kwaliteit zijn. Deze keer geen vage foto’s die heimelijk zijn gemaakt, maar duidelijke close-up foto’s van onderdelen.

iphone_6_mute_switch

Een van de foto’s toont de mute-schakelaar van dichtbij, maar er is ook een foto van de simkaart-tray te zien. Daaruit is de zilverkleurige metaalkleur af te leiden.

iphone_6_sim_tray

Het frontpaneel op de foto hieronder laat zien wat er schuilgaat achter de bovenste rand van het scherm. Met een Wacom-pen wordt een van de flexkabels omlaag gebogen, zodat je duidelijker kunt zien waar de microfoon, camera en andere componenten zijn ondergebracht. Ook de nabijheids- en lichtsensoren zitten erachter.

iphone_6_front_panel_detail

Er is ook een foto die laat zien hoe het frontpaneel aan de hoeken ombuigt. En tenslotte i er nog een foto van de aan/uitknop, ook uitgevoerd in zilver. Feld & Volk is een bedrijf dat luxe-uitvoeringen van iPhones maakt, waarvoor ze originele Apple-onderdelen gebruiken. Hoe ze de foto’s steeds in handen krijgen, blijft onduidelijk. Maar ze zien er geloofwaardig genoeg uit om hier met jullie te delen.

iphone_6_tapered_edge_1

iphone_6_power_button

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.