Onderdelen iPhone 6 op kwalitatief goede foto’s

Onderdelen van de 4,7-inch iPhone 6 verschenen eerder al op de Instagram-pagina van Feld & Volk. Nu hebben ze opnieuw foto’s van onderdelen in handen gekregen, die van hoge kwaliteit zijn. Deze keer geen vage foto’s die heimelijk zijn gemaakt, maar duidelijke close-up foto’s van onderdelen.

iphone_6_mute_switch

Een van de foto’s toont de mute-schakelaar van dichtbij, maar er is ook een foto van de simkaart-tray te zien. Daaruit is de zilverkleurige metaalkleur af te leiden.

iphone_6_sim_tray

Het frontpaneel op de foto hieronder laat zien wat er schuilgaat achter de bovenste rand van het scherm. Met een Wacom-pen wordt een van de flexkabels omlaag gebogen, zodat je duidelijker kunt zien waar de microfoon, camera en andere componenten zijn ondergebracht. Ook de nabijheids- en lichtsensoren zitten erachter.

iphone_6_front_panel_detail

Er is ook een foto die laat zien hoe het frontpaneel aan de hoeken ombuigt. En tenslotte i er nog een foto van de aan/uitknop, ook uitgevoerd in zilver. Feld & Volk is een bedrijf dat luxe-uitvoeringen van iPhones maakt, waarvoor ze originele Apple-onderdelen gebruiken. Hoe ze de foto’s steeds in handen krijgen, blijft onduidelijk. Maar ze zien er geloofwaardig genoeg uit om hier met jullie te delen.

iphone_6_tapered_edge_1

iphone_6_power_button