Voorkant iPhone 6s te zien op gelekte fabrieksfoto’s

Een grote verrassing zal de onthulling van de iPhone 6s niet meer worden, als deze geruchten kloppen. Zojuist is het missende stukje van de puzzel namelijk ook onthuld: na de achterkant, camera en de binnenkant, weten we nu waarschijnlijk ook hoe de iPhone 6s er aan de voorkant uit komt te zien.


In tegenstelling tot bijvoorbeeld de foto’s van de achterkant, zijn deze foto’s genomen in een fabriek, wat aangeeft dat de massaproductie van Apple’s nieuwe iPhone al in volle gang is. De plaatjes zijn doorgeplaatst door het Franse Nowhereelse. De fotograaf meldt dat de frontjes “klaar zijn om aan de gouden en zilveren iPhone 6s bevestigd te worden”.

iPhone-6s-voorkant

Force Touch?

Hoewel we de voorkant duidelijk kunnen zien, blijven er nog steeds veel vragen die de foto’s niet kunnen beantwoorden. Zo is niet te zien of het scherm Force Touch ondersteunt, een techniek op de Apple Watch en nieuwe MacBooks die aanvoelt hoe hard je een scherm of trackpad indrukt. Daarnaast blijft het gissen van welk materiaal het display van de iPhone 6s gemaakt is.

De foto’s zijn in ieder geval weer een bewijs dat de iPhone 6s wat het uiterlijk betreft weinig zal verschillen van de iPhone 6. Net zoals bij deiPhone 5 en iPhone 5s zal het dus vooral om verbeteringen aan de binnenkant gaan, zoals kleinere en betere chips, die minder energie vragen en meer ruimte overlaten voor een grotere batterij. Lees meer in ons dossier over de iPhone 6s .

iPhone-6s-Fabriek