Bedrijfsinformatie

Repairpoint is dé winkel voor reparatie van je favoriete apparaat, verkoop van nieuwe- en refurbished apparaten waaronder telefoons, tablets, laptops en accessoires.

Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van mobiele apparaten (smartphones, tablets, laptops, computers, Macbooks en iMacs). Wij begrijpen als geen ander dat je, in deze tijd, niet langer zonder je favoriete apparaat kunt. Daarom hebben wij veel onderdelen standaard voorradig. Hierdoor kunnen wij je apparaat in een korte tijd weer herstellen. Onze ruim opgezette winkel oogt clean en overzichtelijk, met achterin een grote glazen pui waarachter onze reparatie afdeling zich bevindt. Hier kan je mee kijken terwijl je toestel gerepareerd wordt. Wel zo transparant vinden wij.

Wij zijn alweer sinds maart 2021 gevestigd aan de van Weedestraat 23 (naast slaapspecialist Van Ellen). De winkel is in Soest en omstreken geen onbekende. De vorige acht jaar was de reparatie- en verkoopwinkel gehuisvest aan de overkant van de van Weedestraat en aan de Nieuweweg. Repairpoint is begonnen, ontwikkeld en gevestigd in Soest. Een echt lokaal bedrijf dus.

Voor B2B en B2C zijn wij met een jaarlijkse vaste en flexibele capaciteit in staat al uw reparaties te verzorgen. Wij zijn daarom de ideale partner voor retailers, bedrijven en verzekeraars.