Marketingrenders van Samsung Galaxy Note 5 en S6 Edge Plus komen uit

Er zijn officieel ogende afbeeldingen verschenen van wat vermoedelijk de Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus van Samsung zullen worden. De twee toestellen lijken op elkaar, al is de Note 5 iets breder. Er is ook te zien dat de Galaxy S6 Edge Plus groter wordt dan zijn voorganger.

De afbeeldingen zijn online gezet door Evan Blass, die via zijn Twitter-account vaak als eerste plaatjes naar buiten brengt van nog onaangekondigde smartphones. Op de afbeeldingen zijn de Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus naast elkaar te zien; twee nog onaangekondigde smartphones van Samsung die eerder al in geruchten waren genoemd. Ook lekten er al, tamelijk onduidelijke, afbeeldingen van uit.

Waarschijnlijk zijn de door Blass gepubliceerde plaatjes officiële marketingrenders die Samsung voor de release wil gebruiken. Daardoor ligt voor de hand dat de daadwerkelijke aankondiging niet lang op zich laat wachten. De verwachting is dat de Koreaanse fabrikant op 13 augustus de beide smartphones officieel onthult.

Verder is op de afbeeldingen te zien dat de beide smartphones ongeveer even hoog zijn en wat betreft uiterlijk sterke gelijkenissen vertonen. Wel is, zoals verwacht, de Note 5 iets breder. Afgaande op de verhoudingen is de S6 Edge Plus groter dan zijn voorganger, iets dat ook al in geruchten werd genoemd.

Samsung Galaxy Note 5 en S6 Edge Plus