iPhone dock connector kapot

Als uw iPhone dock connector kapot is, kunt u de iPhone niet of nauwelijks opladen. De dock connector is de iPhone connector onderaan het toestel waar u het toestel mee oplaad. Is niet de dock connector maar een andere iPhone connector kapot? Neem dan direct contact op voor meer informatie.
Een kapotte iPhone dock connector is door Repairpoint snel gerepareerd. Door het gebruik van originele onderdelen garanderen wij de hoogste kwaliteit en daarmee de maximale levensduur van de onderdelen. Een iPhone dock connector reparatie wordt bij Repairpoint altijd uitgevoerd door een ervaren monteur. Neem voor een snelle reparatie direct contact op.

Kies uw iPhone

Als een iPhone dock connector kapot is hoeft de batterij niet vervangen te worden. De kapotte dock connector brengt geen stroom door naar de batterij waardoor de iPhone niet meer aan gaat. Ook als de dock connector het sporadisch doet zit er een defect in het onderdeel. Als uw iPhone connector kapot is kunt u de iPhone ook niet meer op de computer aansluiten. Als u niet zeker weet wat het defect is, onderzoekt Repairpoint gratis wat er precies kapot is aan de iPhone, zo kunnen wij direct zien of de iPhone connector kapot is.

Wij onderscheiden ons door uitsluitend met originele onderdelen de iPhone reparatie uit te voeren en maar liefst 6 maanden garantie te geven. Mochten wij de iPhone reparatie niet kunnen uitvoeren, dan betaalt u ook geen onderzoekskosten. Een afspraak kunt u eenvoudig zelf online maken of door even contact met ons op te nemen. Wij voeren alle iPhone reparaties uit tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle service. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten en is uw toestel klaar terwijl u wacht! Door onze expertise bent u verzekerd van de juiste reparatie van uw toestel. Laat uw iPhone reparatie Soest repareren bij Repairpoint.

Contact
Neem contact met ons op en laat uw iPhone 5 met gebroken scherm repareren tegen een concurrerende prijs!
U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen voor deze reparatie.

iPhone reparatie vlakbij Amersfoort, Baarn, Hilversum en Utrecht

In 95% van de iPhone reparaties kunnen wij het binnen 45 minuten voor u repareren. Klaar terwijl u wacht. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen daarom kunnen wij de kwaliteit garanderen. Wij ontvangen vele klanten voor iPhone reparatie uit de regio Amersfoort, Baarn, Hilversum, Bilthoven, Soest, Den Dolder, De Bilt, Nijkerk, Spakenburg, Leusden, Maartensdijk, Laren en Utrecht.