iPhone geen wifi

Als uw iPhone geen wifi heeft kunt u hem nog wel gebruiken maar zijn er een aantal ongemakken. Om met een iPhone snel te kunnen internetten heeft u al snel een wifi verbinding nodig. Verbinding met een wifi netwerk voorkomt ook extreem hoge data kosten buiten een internetbundel. De wifi problemen gaan vaak gepaard met problemen met de Bluetooth verbinding. Repairpoint is de oplossing als uw iPhone geen wifi heeft. Kies uw iPhone voor meer informatie of lees verder voor acties in de software die uw iPhone mogelijk alweer van wifi kunnen voorzien.

Software oplossingen

Als uw iPhone geen wifi heeft betekent dit niet altijd dat de iPhone kapot is. Er zijn een aantal dingen die je kunt proberen en mogelijk je probleem oplossen. Ten eerste kunt u proberen om de iPhone te herstellen door middel van een snelle reset, houdt de home- en aan/uit knop minimaal tien seconden tegelijkertijd in tot het scherm zwart wordt. De iPhone start opnieuw op en mogelijk werkt de Wi-Fi weer. Als dit niet werkt kun je proberen om de netwerkinstellingen opnieuw in te stellen:

 • Instellingen -> Algemeen -> Stel opnieuw in -> Herstel netwerkinstellingen

Als de snelle reset en het herstellen van de netwerkinstellingen niet werken kun je altijd proberen om een harde resetop je iPhone uit te voeren. Denk er wel aan om vooraf een reservekopie van je iPhone te maken, zodat je geen bestanden als foto’s, contacten en andere gegevens verliest. De harde reset gaat als volgt:

 • Instellingen -> Algemeen -> Stel opnieuw in -> Wis alle inhoud en instellingen

Na het resetten kun je de eerder gemaakte reservekopie terugzetten om daarna te proberen of er nu wel wifi is. Als je op dit moment nog steeds geen Wi-Fi verbinding hebt, is hoogstwaarschijnlijk de Wi-Fi antenne van de iPhone kapot. Het toestel heeft hierdoor een reparatie nodig.

Wifi knop grijs?

Als u de wifi niet meer aan/uit kunt zetten bij instellingen en deze knop grijs kleurt (greyed out), dan kunnen wij u helaas niet helpen. De wifichip in het moederbord is defect en onmogelijk te repareren. U zult moeten terugvallen op de garantie bij Apple.

Kies uw iPhone

Wij onderscheiden ons door uitsluitend met originele onderdelen de iPhone reparatie uit te voeren en maar liefst 6 maanden garantie te geven. Mochten wij de iPhone reparatie niet kunnen uitvoeren, dan betaalt u ook geen onderzoekskosten. Een afspraak kunt u eenvoudig zelf online maken of door even contact met ons op te nemen. Wij voeren alle iPhone reparaties uit tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle service. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten en is uw toestel klaar terwijl u wacht! Door onze expertise bent u verzekerd van de juiste reparatie van uw toestel.

iPhone geen wifi reparatie in Soest vlakbij Amersfoort, Baarn, Hilversum en Utrecht

In 95% van iPhone geen wifi reparaties kunnen wij het binnen dertig minuten voor u repareren. Klaar terwijl u wacht. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen daarom kunnen wij de kwaliteit garanderen. Wij ontvangen vele klanten voor iPhone reparatie uit de regio Amersfoort, Baarn, Hilversum, Bilthoven, Soest, Den Dolder, De Bilt, Nijkerk, Spakenburg, Leusden, Maartensdijk, Laren en Utrecht.

Top 10 meest voorkomende iPhone reparaties

 • Scherm of glas is stuk
 • Display of LCD scherm defect
 • Batterij gaat snel leeg
 • Home knop of thuis knop reageert niet goed
 • Aan/uit schakelaar, zit vast of werkt niet
 • Achterkant is gebroken, beschadigd of stuk
 • Ombouwen iPhone van wit naar zwart, of andersom
 • Wifi slecht bereik of defect
 • Trilfunctie werkt niet meer
 • Waterschade