iPhone homebutton werkt niet

Het is een veel voorkomend probleem dat de iPhone homebutton werkt niet, ook wel de home knop genoemd, van uw iPhone niet werkt of dat deze iPhone homebutton soms weigert. In beide gevallen kunnen wij de homebutton van de iPhone vervangen zodat u weer van de iPhone gebruik kunt maken zoals het bedoelt is. De homebutton is de ronde knop die zich voorop de iPhone onderaan het scherm bevind.
Vaak begint het met dat de iPhone homebutton enkele keren niet werkt. Dit kan in sommige gevallen leiden dat de knop het na verloop van tijd helemaal niet meer doet. Wees er op tijd bij en laat u homebutton vervangen binnen 30 minuten. Als de iPhone homebutton niet meer reageert kunt u apps niet meer sluiten. U bent de terug knop dan dus kwijt.

Kies uw iPhone

Wanneer uw iPhone homebutton niet werkt , kunnen wij dit goedkoop voor u repareren door de homebutton flex kabel te vervangen door een nieuw exemplaar. Is niet alleen het iPhone homebutton stuk, maar is er ook interne schade ontstaan, dan kunnen wij dit voor u opsporen en, indien gewenst, voor u repareren.

Contact

Neem contact met ons op en laat uw iPhone homebutton repareren tegen een concurrerende prijs! U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen voor deze reparatie.