iPhone waterschade reparatie

Een iPhone met waterschade heeft de iPhone waterschade reparatie van Repairpoint nodig. In maar liefst 85% van de gevallen weet Repairpoint een iPhone met waterschade door middel van een reparatie weer te herstellen.
Voorafgaand aan de reparatie wordt de iPhone volledig chemisch gereinigd. Alle corrosie welke door waterschade is veroorzaakt wordt dan verwijderd. Vervolgens wordt gekeken op welke manier een iPhone waterschade reparatie het probleem kan oplossen.

Ongeacht welke iPhone u heeft, voor een eenmalige € 50 voert Repairpoint een iPhone waterschade onderzoek uit. Repairpoint voert alle reparaties erg snel uit, neem direct telefonisch contact op voor meer informatie.

Stappenplan
Voor als uw iPhone waterschade oploopt:

    • Schakel uw iPhone direct uit.
    • Schakel iPhone toestel niet aan, dit veroorzaakt kortsluiting!
    • Mocht u niet direct langs kunnen komen, leg de iPhone dan in een bak met rijst.
    • Neem contact op met Repairpoint, zeer waarschijnlijk kan uw iPhone gewoon weer hersteld worden.

Ook als u de iPhone opnieuw heeft aangezet of bovenstaande stappen niet heeft uit kunnen voeren, kan Repairpoint uw iPhone onderzoeken. Na onderzoek komt Repairpoint altijd met een duidelijke prijsopgaaf.

Repairpoint

Wij onderscheiden ons door uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen de iPhone waterschade reparatie uit te voeren. Een afspraak kunt u eenvoudig zelf online maken of door even contact met ons op te nemen. Wij voeren alle iPhone waterschade reparaties uit tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle service. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten en is uw toestel klaar terwijl u wacht! Door onze expertise bent u verzekerd van de juiste reparatie van uw toestel.