Mountr: Plaats, Laad en Rij Veiliger

Mountr: Plaats, Laad en Rij Veiliger

Met Mountr Place & Power Solutions is het mogelijk om een telefoon letterlijk binnen een oogwenk te plaatsen en op te laden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de slimme, compacte magnetische houders met een ingebouwde oplaadmogelijkheid. De telefoon, voorzien van een bijpassende case of batterij cover, is eenvoudig op de houder te plaatsen. Direct nadat de telefoon geplaatst is start het opladen van de batterij, zonder dat hiervoor keer op keer een stroomkabel met de telefoon verbonden hoeft te worden.

Het plaatsen en laden van je telefoon in de auto is nu wel heel gemakkelijk

Mountr producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de auto. Veilig en betrouwbaar, zodat jij je aandacht bij het verkeer kunt houden.
Een makkelijkere manier om je telefoon in een handomdraai te plaatsen en te laden is er niet.

Het is draadloos, het is magnetisch en het werkt perfect.

Met Mountr verbindt je eenmalig de autolader met de telefoonhouder. Vanaf dat moment wordt je telefoon direct opgeladen zodra je die telefoon op de houder plaatst. Nooit meer rommelen met oplaadsnoeren. Het plaatsen is super gemakkelijk, doordat Mountr houders een slim magnetisch systeem hebben ingebouwd. Zo slim, dat het automatisch je telefoon in perfecte horizontale of verticale positie houdt.
De bijpassende Mountr cases en covers zien er niet alleen goed uit, ze beschermen je kostbare telefoon en hebben alle slimme Mountr technologie mooi weggewerkt in de superdunne achterzijde. Probeer het nu, je wilt nooit meer wat anders!

Welke houder past bij jouw?

mountr soest
De Houder met zuignap, met een geavanceerde micro-gel kleeflaag die voor extra hechting zorgt. Daardoor kun je deze houder op vrijwel iedere vlakke ondergrond bevestigen, ook op de meeste dashboards.
De luchtrooster Houder, een compacte houder, die je eenvoudig op de lamellen van een van de luchtroosters in je auto schuift. Zo integreer je jouw telefoon strak en veilig in het dashboard.

Een + een = drie

Combineer de Mountr Houder + een Mountr Case en je beschikt over de makkelijkste manier om je telefoon veilig mee op weg te nemen.
Met de bovenstaande Product Selector kies je een, twee, drie de Startset die bij je past.
1. Welke telefoon heb je?
2. Welke houder wil je hebben? De compacte luchtrooster Houder of de veelzijdige zuignap Houder
3. Kies de kleur voor je case en klaar is Kees.

Goed om te weten: iedere Mountr houder wordt compleet geleverd met Autolader en kabel.

Bijpassende cases zijn beschikbaar voor de iPhone 4, 4S, de iPhone 5, 5S, de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Voor de Samsung Galaxy S3, S4, S5 en Note 3 is een vervangende batterij cover leverbaar die geschikt is voor gebruik met de Mountr houders. Deze cases en covers zijn minder dan 2 millimeter dik maar bevatten alle technologie om magnetisch plaatsen en kabelloos opladen mogelijk te maken. Er zijn géén magneten in de cases en covers verwerkt, zodat de telefoon met al zijn gevoelige sensoren perfect blijft functioneren.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.