Acer reparatie

Heb je schade aan je Acer? Repairpoint biedt hiervoor een professionele Acer reparatie aan. Wij hebben al meer dan 9 jaar ervaring met laptop reparatie’s en kunnen vrijwel alle problemen oplossen. Als het nu om een software- of hardwareprobleem gaat, bij ons bent je altijd aan het juiste adres.

Acer computer Interne opslag (SSD)

 • schedule Duur: 1 dag(en)
 • verified_user 12 maanden garantie

Upgrade van je hardeschijf met een SSD schijf inclusief schone windows 10 installatie exclusief DATA migratie.

Op aanvraag

Acer computer Werkgeheugen (RAM)

 • schedule Duur: 60 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Gaat het multitaksen niet snel genoeg? Laat dan je RAM geheugen door ons upgraden.

Op aanvraag

Acer computer Virus verwijderen

 • schedule Duur: 1 dag(en)
 • verified_user 12 maanden garantie

Verwijderen van aanwezige virussen en malware.

 50,00 1 dag

Acer computer Opschonen

 • schedule Duur: 1 dag(en)
 • verified_user 12 maanden garantie

Opschonen van het Windows besturingssysteem.

 50,00 1 dag

Acer computer Herinstallatie

 • schedule Duur: 1 dag(en)
 • verified_user 12 maanden garantie

Schone installatie van Windows besturingssysteem, inclusief stuurprogramma’s en updates.

 80,00 1 dag

Acer computer Microsoft Office

 • schedule Duur: 60 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Microsoft Office pakket gebruiksklaar geïnstalleerd.

 120,00 60 minuten

Acer computer E-mail instellen

 • schedule Duur: 30 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Instellen van e-mail op de computer per email account.

 20,00 30 minuten

Snelle reparatie service

Vrijwel alle Acer reparaties kunnen bij Repairpoint binnen 1-3 werkdagen uitgevoerd worden. U hoeft dus niet lang te wachten op de reparatie van uw Macbook A1425. Onze ervaren monteurs repareren uw Acer met de beste kwaliteit Acer onderdelen waardoor uw Macbook weer aan zal voelen als nieuw. Denk bijvoorbeeld aan een Acer scherm reparatie, een van de meest voorkomende reparaties bij bij Repairpoint. Wij van bij Repairpoint begrijpen dat u uw Acer niet lang kunt missen. Onze snelle service zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten op de reparatie waardoor u uw toestel weer snel terug krijgt. Onze snelheid gaat niet ten kosten van de kwaliteit van de reparatie. Kwaliteit staat bij bij Repairpoint namelijk altijd boven snelheid. Macbook laten maken door bij Repairpoint? Geen probleem en kom langs!

Uw Acer opsturen

Wilt u uw Macbook laten repareren door Repairpoint, maar heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem, u kunt uw Acer namelijk ook opsturen naar bij Repairpoint.

Repairpoint

Repairpoint heeft jarenlange ervaring op het gebied van Macbook reparatie. Hoge kwaliteit en het bieden van snelle service zijn belangrijke aspecten van onze reparatiedienst. U kunt voor een Acer reparatie altijd met of zonder afspraak langs komen in onze winkel. Voor het vervangen van bijvoorbeeld een Acer batterij, Acer toetsenbord en nog veel meer.

Wij onderscheiden ons door uitsluitend met beste kwaliteit onderdelen de Acer reparatie uit te voeren en maar liefst 1 jaar garantie te geven. Een afspraak kunt u eenvoudig zelf online maken of door even contact met ons op te nemen. Wij voeren alle Acer reparaties uit tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle service. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten en is uw toestel super snel gerepareerd! Door onze expertise bent u verzekerd van de juiste reparatie van uw toestel.

Bekijk ook eens deze reparaties