Asus reparatie

Heb je schade aan je Asus? Repairpoint biedt hiervoor een professionele Asus reparatie aan. Wij hebben al meer dan 9 jaar ervaring met laptop reparatie’s en kunnen vrijwel alle problemen oplossen. Als het nu om een software- of hardwareprobleem gaat, bij ons bent je altijd aan het juiste adres.

Asus computer Werkgeheugen (RAM)

 • schedule Duur: 60 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Gaat het multitaksen niet snel genoeg? Laat dan je RAM geheugen door ons upgraden.

Op aanvraag

Asus computer Virus verwijderen

 • schedule Duur: 1 dag(en)
 • verified_user 12 maanden garantie

Verwijderen van aanwezige virussen en malware.

 50,00 1 dag

Asus computer Opschonen

 • schedule Duur: 1 dag(en)
 • verified_user 12 maanden garantie

Opschonen van het Windows besturingssysteem.

 50,00 1 dag

Asus computer Herinstallatie

 • schedule Duur: 1 dag(en)
 • verified_user 12 maanden garantie

Schone installatie van Windows besturingssysteem, inclusief stuurprogramma’s en updates.

 80,00 1 dag

Asus computer Microsoft Office

 • schedule Duur: 60 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Microsoft Office pakket gebruiksklaar geïnstalleerd.

 120,00 60 minuten

Asus computer E-mail instellen

 • schedule Duur: 30 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Instellen van e-mail op de computer per email account.

 20,00 30 minuten

Snelle reparatie service

Vrijwel alle Asus reparaties kunnen bij Repairpoint binnen 1-3 werkdagen uitgevoerd worden. U hoeft dus niet lang te wachten op de reparatie van uw Macbook A1425. Onze ervaren monteurs repareren uw Asus met de beste kwaliteit Asus onderdelen waardoor uw Macbook weer aan zal voelen als nieuw. Denk bijvoorbeeld aan een Asus scherm reparatie, een van de meest voorkomende reparaties bij bij Repairpoint. Wij van bij Repairpoint begrijpen dat u uw Asus niet lang kunt missen. Onze snelle service zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten op de reparatie waardoor u uw toestel weer snel terug krijgt. Onze snelheid gaat niet ten kosten van de kwaliteit van de reparatie. Kwaliteit staat bij bij Repairpoint namelijk altijd boven snelheid. Macbook laten maken door bij Repairpoint? Geen probleem en kom langs!

Uw Asus opsturen

Wilt u uw Macbook laten repareren door Repairpoint, maar heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem, u kunt uw Asus namelijk ook opsturen naar bij Repairpoint.

Repairpoint

Repairpoint heeft jarenlange ervaring op het gebied van Macbook reparatie. Hoge kwaliteit en het bieden van snelle service zijn belangrijke aspecten van onze reparatiedienst. U kunt voor een Asus reparatie altijd met of zonder afspraak langs komen in onze winkel. Voor het vervangen van bijvoorbeeld een Asus batterij, Asus toetsenbord en nog veel meer.

Wij onderscheiden ons door uitsluitend met beste kwaliteit onderdelen de Asus reparatie uit te voeren en maar liefst 1 jaar garantie te geven. Een afspraak kunt u eenvoudig zelf online maken of door even contact met ons op te nemen. Wij voeren alle Asus reparaties uit tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle service. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten en is uw toestel super snel gerepareerd! Door onze expertise bent u verzekerd van de juiste reparatie van uw toestel.

Bekijk ook eens deze reparaties