Toshiba laptop Beeldscherm

Op aanvraag

 • schedule Duur: 60 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Is het het glas of het LCD scherm van je laptop beschadigd of gebarsten?

Op aanvraag

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

Toshiba laptop Scherm reparatie

Is je scherm gebarsten? Doet jouw Toshiba laptop scherm dingen uit zichzelf of reageert jouw Toshiba laptop scherm helemaal niet? Na een scherm reparatie is jouw Toshiba laptop weer zo goed als nieuw! In de meeste gevallen dient jouw Toshiba laptop scherm vervangen te worden. Twijfel je of het nodig is? Kijk bij de onderstaande punten of dit herkenbaar is.

Hoe weet ik of mijn Toshiba laptop scherm vervangen moet worden?

 1. Jouw Toshiba laptop scherm is gebarsten.
 2. Er zijn verticaal gekleurde strepen of zwarte vlekken zichtbaar in het Toshiba laptop scherm.
 3. De Toshiba laptop lijkt dingen uit zichzelf te doen zonder aanraking.
 4. Jouw scherm blijft donker ondanks dat de Toshiba laptop wel aan staat.
 5. Het scherm van de Toshiba laptop reageert niet meer op aanrakingen.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een Toshiba laptop scherm.

Nadat je via Repairpoint het scherm van je Toshiba laptop hebt laten vervangen is het toestel weer zo goed als nieuw. Na monteren van het vervangende Toshiba laptop display wordt de iPhone grondig getest zodat wij zeker weten dat deze volledig naar behoren functioneert. Zodoende hebben wij er alle vertrouwen in dat het toestel weer jaren mee kan. Wij adviseren om een goed hoesje en een screenprotector te gebruiken.

In zo'n situatie vragen we altijd om langs de winkel te komen zodat wij een diagnostische test kunnen uitvoeren. Het kan zijn dat het Toshiba laptop scherm defect is en vervangen moet worden. Soms kan dit ook door een softwarefout worden veroorzaakt.

Helaas is jouw toestel nadat het Toshiba laptop scherm is gebarsten al niet meer waterdicht. Wij monteren bij een Toshiba laptop reparatie altijd een scherm adhesive. Deze zorgt ervoor dat het water minder makkelijk het toestel in kan. Wij geven hier echter geen enkele garantie op. Van ons krijg je dan ook het advies dit niet te testen.

Via Repairpoint heb je 12 maanden garantie op je Toshiba laptop scherm reparatie. Deze garantie is van toepassing op technische mankementen. Alle mankementen die worden veroorzaakt door val-, stoot-, en/of waterschade vallen hier niet onder. Als gevolg van deze schades komt de garantie te vervallen. Indien een door ons geplaatst scherm niet werkt binnen de garantie voorwaarden vervangen wij deze kosteloos.

Specificaties