Huawei MediaPad M3 Lite Touchscreen

Op aanvraag

 • schedule Duur: 240 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Is het MediaPad M3 Lite scherm gebarsten of beschadigd, reageert het scherm niet of niet goed meer op het aanraken? Dan is het touchscreen (glas) defect.

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

Huawei MediaPad M3 Lite touchscreen reparatie

Is je scherm gebarsten? Doet jouw Huawei MediaPad M3 Lite scherm dingen uit zichzelf of reageert jouw Huawei MediaPad M3 Lite scherm helemaal niet? Na een scherm reparatie is jouw Huawei MediaPad M3 Lite weer zo goed als nieuw! In de meeste gevallen dient jouw Huawei MediaPad M3 Lite scherm vervangen te worden. Twijfel je of het nodig is? Kijk bij de onderstaande punten of dit herkenbaar is.

Hoe weet ik of mijn Huawei MediaPad M3 Lite scherm vervangen moet worden?

 1. Jouw Huawei MediaPad M3 Lite scherm is gebarsten.
 2. De Huawei MediaPad M3 Lite lijkt dingen uit zichzelf te doen zonder aanraking.
 3. Het scherm van de Huawei MediaPad M3 Lite reageert niet meer op aanrakingen.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een Huawei MediaPad M3 Lite scherm.

Nadat je via Repairpoint het scherm van je Huawei MediaPad M3 Lite hebt laten vervangen is het toestel weer zo goed als nieuw. Na monteren van het vervangende Huawei MediaPad M3 Lite display wordt de iPad grondig getest zodat wij zeker weten dat deze volledig naar behoren functioneert. Zodoende hebben wij er alle vertrouwen in dat het toestel weer jaren mee kan. Wij adviseren om een goed hoesje en een screenprotector te gebruiken.

In zo'n situatie vragen we altijd om langs de winkel te komen zodat wij een diagnostische test kunnen uitvoeren. Het kan zijn dat het Huawei MediaPad M3 Lite scherm defect is en vervangen moet worden. Soms kan dit ook door een softwarefout worden veroorzaakt.

Wij geven 1 jaar garantie op technische mankementen. Als je Huawei MediaPad M3 Lite scherm val-, stoot-, water- of zichtbare gebruikersschade heeft, dan komt het niet meer in aamerking voor garantie. Ook kan het zijn dat er vlekken of strepen in het scherm zitten en het glas niet kapot is. Dit wordt ook veroorzaakt door val,stoot of druk-schade en valt helaas ook niet onder de garantie.

Specificaties