Huawei MediaPad M5 10.8 Oplaadpoort

 85,00 1 dag

 • schedule Duur: 1 dag(en)
 • verified_user 12 maanden garantie

Laadt de MediaPad M5 10.8 niet meer op of kunt u geen verbinding maken met uw Pc of Mac? Dan is waarschijnlijk je MediaPad M5 10.8 dock connector defect.

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

Huawei MediaPad M5 10.8 laadt niet op? Deze reparatie starten wij altijd met een diagnose. In veel gevallen kunnen wij voor een gereduceerd tarief de Huawei MediaPad M5 10.8 grondig reinigen waardoor vervanging niet noodzakelijk is.

Gaat het opladen van de Huawei MediaPad M5 10.8 langzaam? Of erger nog, laadt de Huawei MediaPad M5 10.8 niet meer op? Of heb je juist hele andere klachten, zoals dat mensen je slecht horen als je met ze belt? De kans is groot dat je Huawei MediaPad M5 10.8 oplaadpoort aan vervanging toe is.

Hoe weet ik of mijn Huawei MediaPad M5 10.8 oplaadpoort vervangen moet worden?

 1. Jouw Huawei MediaPad M5 10.8 laadt niet op.
 2. Jouw oplaadpoort reageert niet op de oplaadkabel.
 3. Mensen kunnen jou slecht verstaan tijdens het bellen of horen zelfs helemaal niets.
 4. Jouw Huawei MediaPad M5 10.8 laadt erg langzaam of het percentage loopt zelfs terug.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een oplaadpoort.

Dit is niet altijd noodzakelijk. In sommige gevallen wordt het probleem veroorzaakt door vuil. Na een grondige reiniging werkt het toestel dan weer als vanouds. Heb je daarentegen langdurig gebruik gemaakt van een niet goed werkende laadkabel, is de kans groot dat wij de Huawei MediaPad M5 10.8 oplaadpoort moeten vervangen.

Kom langs voor een diagnose en neem bij voorkeur ook je oplaadkabel mee. Na een korte check weten wij meestel precies wat er aan de hand is.

Er is geen verschil, een dockconnector en oplaadpoort zijn hetzelfde onderdeel.

Als jouw Huawei MediaPad M5 10.8 batterij niet meer functioneert als gevolg van val-, stoot-, en/of waterschade, valt dit niet onder deze garantieregeling.

Als de Huawei MediaPad M5 10.8 oplaadpoort niet functioneert of niet naar behoren werkt vervangen wij deze binnen de garantie periode kosteloos. Als jouw Huawei MediaPad M5 10.8 oplaadpoort niet meer functioneert als gevolg van val-, stoot-, en/of waterschade, valt dit niet onder deze garantieregeling.

Specificaties