Lenovo Tab P12 Pro Oplaadpoort

Op aanvraag

 • schedule Duur: 1 dag(en)
 • verified_user 12 maanden garantie

Laadt de Tab P12 Pro niet meer op of kunt u geen verbinding maken met uw Pc of Mac? Dan is waarschijnlijk je Tab P12 Pro dock connector defect.

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

Lenovo Tab P12 Pro laadt niet op? Deze reparatie starten wij altijd met een diagnose. In veel gevallen kunnen wij voor een gereduceerd tarief de Lenovo Tab P12 Pro grondig reinigen waardoor vervanging niet noodzakelijk is.

Gaat het opladen van de Lenovo Tab P12 Pro langzaam? Of erger nog, laadt de Lenovo Tab P12 Pro niet meer op? Of heb je juist hele andere klachten, zoals dat mensen je slecht horen als je met ze belt? De kans is groot dat je Lenovo Tab P12 Pro oplaadpoort aan vervanging toe is.

Hoe weet ik of mijn Lenovo Tab P12 Pro oplaadpoort vervangen moet worden?

 1. Jouw Lenovo Tab P12 Pro laadt niet op.
 2. Jouw oplaadpoort reageert niet op de oplaadkabel.
 3. Mensen kunnen jou slecht verstaan tijdens het bellen of horen zelfs helemaal niets.
 4. Jouw Lenovo Tab P12 Pro laadt erg langzaam of het percentage loopt zelfs terug.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een oplaadpoort.

Dit is niet altijd noodzakelijk. In sommige gevallen wordt het probleem veroorzaakt door vuil. Na een grondige reiniging werkt het toestel dan weer als vanouds. Heb je daarentegen langdurig gebruik gemaakt van een niet goed werkende laadkabel, is de kans groot dat wij de Lenovo Tab P12 Pro oplaadpoort moeten vervangen.

Kom langs voor een diagnose en neem bij voorkeur ook je oplaadkabel mee. Na een korte check weten wij meestel precies wat er aan de hand is.

Er is geen verschil, een dockconnector en oplaadpoort zijn hetzelfde onderdeel.

Als jouw Lenovo Tab P12 Pro batterij niet meer functioneert als gevolg van val-, stoot-, en/of waterschade, valt dit niet onder deze garantieregeling.

Als de Lenovo Tab P12 Pro oplaadpoort niet functioneert of niet naar behoren werkt vervangen wij deze binnen de garantie periode kosteloos. Als jouw Lenovo Tab P12 Pro oplaadpoort niet meer functioneert als gevolg van val-, stoot-, en/of waterschade, valt dit niet onder deze garantieregeling.

Specificaties