Microsoft Surface Pro 6 Touchscreen

 350,00 1 dag

 • schedule Duur: 1 dag(en)
 • verified_user 12 maanden garantie

Is het Surface Pro 6 scherm gebarsten of beschadigd, reageert het scherm niet of niet goed meer op het aanraken? Dan is het touchscreen (glas) defect.

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

Microsoft Surface Pro 6 touchscreen reparatie

Is je scherm gebarsten? Doet jouw Microsoft Surface Pro 6 scherm dingen uit zichzelf of reageert jouw Microsoft Surface Pro 6 scherm helemaal niet? Na een scherm reparatie is jouw Microsoft Surface Pro 6 weer zo goed als nieuw! In de meeste gevallen dient jouw Microsoft Surface Pro 6 scherm vervangen te worden. Twijfel je of het nodig is? Kijk bij de onderstaande punten of dit herkenbaar is.

Hoe weet ik of mijn Microsoft Surface Pro 6 scherm vervangen moet worden?

 1. Jouw Microsoft Surface Pro 6 scherm is gebarsten.
 2. De Microsoft Surface Pro 6 lijkt dingen uit zichzelf te doen zonder aanraking.
 3. Het scherm van de Microsoft Surface Pro 6 reageert niet meer op aanrakingen.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een Microsoft Surface Pro 6 scherm.

Nadat je via Repairpoint het scherm van je Microsoft Surface Pro 6 hebt laten vervangen is het toestel weer zo goed als nieuw. Na monteren van het vervangende Microsoft Surface Pro 6 display wordt de iPad grondig getest zodat wij zeker weten dat deze volledig naar behoren functioneert. Zodoende hebben wij er alle vertrouwen in dat het toestel weer jaren mee kan. Wij adviseren om een goed hoesje en een screenprotector te gebruiken.

In zo'n situatie vragen we altijd om langs de winkel te komen zodat wij een diagnostische test kunnen uitvoeren. Het kan zijn dat het Microsoft Surface Pro 6 scherm defect is en vervangen moet worden. Soms kan dit ook door een softwarefout worden veroorzaakt.

Wij geven 1 jaar garantie op technische mankementen. Als je Microsoft Surface Pro 6 scherm val-, stoot-, water- of zichtbare gebruikersschade heeft, dan komt het niet meer in aamerking voor garantie. Ook kan het zijn dat er vlekken of strepen in het scherm zitten en het glas niet kapot is. Dit wordt ook veroorzaakt door val,stoot of druk-schade en valt helaas ook niet onder de garantie.

Specificaties