Samsung Tab S7 FE 5G Oplaadpoort

 230,00 1 dag

 • schedule Duur: 1 dag(en)
 • verified_user 12 maanden garantie

Laadt de Tab S7 FE 5G niet meer op of kunt u geen verbinding maken met uw Pc of Mac? Dan is waarschijnlijk je Tab S7 FE 5G dock connector defect.

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

Samsung Tab S7 FE 5G laadt niet op? Deze reparatie starten wij altijd met een diagnose. In veel gevallen kunnen wij voor een gereduceerd tarief de Samsung Tab S7 FE 5G grondig reinigen waardoor vervanging niet noodzakelijk is.

Gaat het opladen van de Samsung Tab S7 FE 5G langzaam? Of erger nog, laadt de Samsung Tab S7 FE 5G niet meer op? Of heb je juist hele andere klachten, zoals dat mensen je slecht horen als je met ze belt? De kans is groot dat je Samsung Tab S7 FE 5G oplaadpoort aan vervanging toe is.

Hoe weet ik of mijn Samsung Tab S7 FE 5G oplaadpoort vervangen moet worden?

 1. Jouw Samsung Tab S7 FE 5G laadt niet op.
 2. Jouw oplaadpoort reageert niet op de oplaadkabel.
 3. Mensen kunnen jou slecht verstaan tijdens het bellen of horen zelfs helemaal niets.
 4. Jouw Samsung Tab S7 FE 5G laadt erg langzaam of het percentage loopt zelfs terug.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een oplaadpoort.

Dit is niet altijd noodzakelijk. In sommige gevallen wordt het probleem veroorzaakt door vuil. Na een grondige reiniging werkt het toestel dan weer als vanouds. Heb je daarentegen langdurig gebruik gemaakt van een niet goed werkende laadkabel, is de kans groot dat wij de Samsung Tab S7 FE 5G oplaadpoort moeten vervangen.

Kom langs voor een diagnose en neem bij voorkeur ook je oplaadkabel mee. Na een korte check weten wij meestel precies wat er aan de hand is.

Er is geen verschil, een dockconnector en oplaadpoort zijn hetzelfde onderdeel.

Als jouw Samsung Tab S7 FE 5G batterij niet meer functioneert als gevolg van val-, stoot-, en/of waterschade, valt dit niet onder deze garantieregeling.

Als de Samsung Tab S7 FE 5G oplaadpoort niet functioneert of niet naar behoren werkt vervangen wij deze binnen de garantie periode kosteloos. Als jouw Samsung Tab S7 FE 5G oplaadpoort niet meer functioneert als gevolg van val-, stoot-, en/of waterschade, valt dit niet onder deze garantieregeling.

Specificaties