iPhone 6 Plus Beeldscherm Premium

 90,00 30 minuten

 • schedule Duur: 30 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Is je iPhone 6 Plus scherm gebarsten of beschadigd, reageert het scherm niet of niet goed meer op het aanraken of is het LCD scherm defect?

starstarstarstarstar
Premium scherm help
 90,00 30 minuten

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

iPhone 6 Plus Scherm reparatie

Is je scherm gebarsten? Doet jouw iPhone 6 Plus scherm dingen uit zichzelf of reageert jouw iPhone 6 Plus scherm helemaal niet? Na een scherm reparatie is jouw iPhone 6 Plus weer zo goed als nieuw! In de meeste gevallen dient jouw iPhone 6 Plus scherm vervangen te worden. Twijfel je of het nodig is? Kijk bij de onderstaande punten of dit herkenbaar is.

Hoe weet ik of mijn iPhone 6 Plus scherm vervangen moet worden?

 1. Jouw iPhone 6 Plus scherm is gebarsten.
 2. Er zijn verticaal gekleurde strepen of zwarte vlekken zichtbaar in het iPhone 6 Plus scherm.
 3. De iPhone 6 Plus lijkt dingen uit zichzelf te doen zonder aanraking.
 4. Jouw scherm blijft donker ondanks dat de iPhone 6 Plus wel aan staat.
 5. Het scherm van de iPhone 6 Plus reageert niet meer op aanrakingen.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een iPhone 6 Plus scherm.

Het budget scherm is voorzien van een LCD-scherm. De kleurweergave, maximale helderheid en verversingssnelheid en de scherpte van het beeld komt dus niet overeen met het originele iPhone scherm. Je kiest dit scherm als je de goedkoopste prijst wilt.
Het compatible scherm is wel voorzien van een OLED scherm en heeft een hogere verversingssnelheid dan het het budget scherm. Je kiest dit scherm als prijs en kleurweergave beiden belangrijk zijn.
Het premium scherm is op alle vlakken vergelijkbaar met het originele iPhone scherm.

Nadat je via Repairpoint het scherm van je iPhone 6 Plus hebt laten vervangen is het toestel weer zo goed als nieuw. Na monteren van het vervangende iPhone 6 Plus display wordt de iPhone grondig getest zodat wij zeker weten dat deze volledig naar behoren functioneert. Zodoende hebben wij er alle vertrouwen in dat het toestel weer jaren mee kan. Wij adviseren om een goed hoesje en een screenprotector te gebruiken.

In zo'n situatie vragen we altijd om langs de winkel te komen zodat wij een diagnostische test kunnen uitvoeren. Het kan zijn dat het iPhone 6 Plus scherm defect is en vervangen moet worden. Soms kan dit ook door een softwarefout worden veroorzaakt.

Helaas is jouw toestel nadat het iPhone 6 Plus scherm is gebarsten al niet meer waterbestendig. Wij monteren bij een iPhone 6 Plus reparatie altijd een scherm adhesive. Deze zorgt ervoor dat het water minder makkelijk het toestel in kan. Wij geven hier echter geen enkele garantie op. Van ons krijg je dan ook het advies dit niet te testen.

Afhankelijk van het gekozen iPhone 6 Plus scherm (budget, compatible of premium) geven wij tot 12 maanden garantie op technische mankementen. Als je iPhone 6 Plus scherm val-, stoot-, water- of zichtbare gebruikersschade heeft, dan komt het niet meer in aamerking voor garantie. Ook kan het zijn dat er vlekken of strepen in het scherm zitten en het glas niet kapot is. Dit wordt ook veroorzaakt door val,stoot of druk-schade en valt helaas ook niet onder de garantie.

Specificaties