iPhone 7 Plus Oorluidspreker

 50,00 60 minuten

 • schedule Duur: 60 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Hoort je tijdens telefoongesprekken je gesprekspartner niet meer? Dan is waarschijnlijk de iPhone 7 Plus oorluidspreker defect.

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

iPhone 7 Plus oorluidspreker reparatie

Deze reparatie starten wij altijd met een diagnose. In veel gevallen kunnen wij voor een gereduceerd tarief de iPhone 7 Plus grondig reinigen waardoor vervanging niet noodzakelijk is.

Mocht een reiniging niet mogelijk zijn dan is het vaak noodzakelijk om de oorluidspreker van de iPhone 7 Plus te vervangen.

Hoe weet ik of mijn iPhone 7 Plus oorluidspreker vervangen moet worden?

 1. Jouw iPhone 7 Plus oorluidspreker doet het niet tijdens bellen.
 2. Jouw oorluidspreker kraakt.
 3. Je hebt last van een ruis tijdens telefoongesprekken.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een iPhone 7 Plus oorluidspreker.

Dit is niet altijd noodzakelijk. In sommige gevallen wordt het probleem veroorzaakt door vuil. Na een grondige reiniging werkt het toestel dan weer als vanouds. In de winkel kunnen wij goed beoordelen of het nodig is om jouw iPhone 7 Plus oorluidspreker te vervangen. Kom daarom altijd langs voor advies, ook zonder afspraak.

Helaas is jouw iPhone 7 Plus niet meer waterdicht na het vervangen van de oorluidspreker. Wij monteren bij een iPhone 7 Plus reparatie altijd een scherm adhesive. Deze zorgt ervoor dat het water minder makkelijk het toestel in kan. Wij geven hier echter geen enkele garantie op. Van ons krijg je dan ook het advies dit niet te testen.

Als de iPhone 7 Plus oorluidspreker niet functioneert of niet naar behoren werkt vervangen wij deze binnen de garantie periode kosteloos. Als jouw iPhone 7 Plus oorluidspreker niet meer functioneert als gevolg van val-, stoot-, en/of waterschade, valt dit niet onder deze garantieregeling.

Specificaties