iPhone SE (2020) Camera achterkant

 115,00 60 minuten

 • schedule Duur: 60 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Werkt de camera aan de achterkant van de iPhone SE (2020) niet meer? Dan is waarschijnlijk de iPhone SE (2020) camera defect.

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

iPhone SE (2020) camera reparatie

Werkt jouw iPhone SE (2020) camera niet meer? Bij Repairpoint vervangen wij deze razendsnel zodat je weer vliegensvlug de mooiste foto’s kan schieten. Naast snelheid werken wij met de kwalitatief hoogst haalbare onderdelen.

Hoe weet ik of mijn iPhone SE (2020) camera vervangen moet worden?

 1. Jouw iPhone SE (2020) geeft zwart beeld bij het openen van de camera.
 2. De flitser werkt niet meer.
 3. De iPhone SE (2020) camera stelt niet meer scherp.
 4. Er zit een waas over de foto’s.
 5. Het beeld van je camera trilt enorm.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een iPhone SE (2020) camera.

Dit kan zeker voorkomen en daarom is het altijd handig om even langs de winkel te komen zodat wij hier even naar kunnen kijken. Dit kan óók zonder afspraak.

Ja dit doen wij ook. Afhankelijk van de schade kan het soms nodig zijn om ook alsnog de camera zelf te vervangen. Dit kan komen omdat er glassplinters of grote hoeveelheden stof in de iPhone SE (2020) camera zitten. Hierdoor stelt de camera niet meer scherp.

Helaas is jouw iPhone SE (2020) niet meer waterdicht na het vervangen van de camera. Wij monteren bij een iPhone SE (2020) reparatie altijd een scherm adhesive. Deze zorgt ervoor dat het water minder makkelijk het toestel in kan. Wij geven hier echter geen enkele garantie op. Van ons krijg je dan ook het advies dit niet te testen.

Als de iPhone SE (2020) camera niet functioneert of niet naar behoren werkt vervangen wij deze binnen de garantie periode kosteloos.

Als jouw iPhone SE (2020) camera niet meer functioneert als gevolg van val-, stoot-, en/of waterschade, valt dit niet onder deze garantieregeling.

Specificaties