iPhone X Beeldscherm Budget

 120,00 60 minuten

 • schedule Duur: 60 minuten
 • verified_user 3 maanden garantie

Is je iPhone X scherm gebarsten of beschadigd, reageert het scherm niet of niet goed meer op het aanraken of is het LCD scherm defect?

starstarstarstar_outlinedstar_outlined
Budget scherm help
 120,00 60 minuten
starstarstarstarstar_outlined
Compatible scherm help
 150,00 60 minuten
starstarstarstarstar
Premium scherm help
 185,00 60 minuten

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

iPhone X Scherm reparatie

Is je scherm gebarsten? Doet jouw iPhone X scherm dingen uit zichzelf of reageert jouw iPhone X scherm helemaal niet? Na een scherm reparatie is jouw iPhone X weer zo goed als nieuw! In de meeste gevallen dient jouw iPhone X scherm vervangen te worden. Twijfel je of het nodig is? Kijk bij de onderstaande punten of dit herkenbaar is.

Hoe weet ik of mijn iPhone X scherm vervangen moet worden?

 1. Jouw iPhone X scherm is gebarsten.
 2. Er zijn verticaal gekleurde strepen of zwarte vlekken zichtbaar in het iPhone X scherm.
 3. De iPhone X lijkt dingen uit zichzelf te doen zonder aanraking.
 4. Jouw scherm blijft donker ondanks dat de iPhone X wel aan staat.
 5. Het scherm van de iPhone X reageert niet meer op aanrakingen.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een iPhone X scherm.

Het budget scherm beschikt niet over een OLED-scherm maar over een LCD-scherm. De kleurweergave, maximale helderheid en verversingssnelheid en de scherpte van het beeld komt dus niet overeen met het originele iPhone scherm.
Het compatible scherm is een een kopie van het originele scherm ontwikkeld door een onafhankelijke fabriek. De kwaliteit is minder dan het premium scherm en dat is vooral te merken aan de maximale helderheid, kleurweergave en verversingssnelheid.
Het premium scherm is op alle vlakken vergelijkbaar met het originele iPhone scherm.

Nadat je via Repairpoint het scherm van je iPhone X hebt laten vervangen is het toestel weer zo goed als nieuw. Na monteren van het vervangende iPhone X display wordt de iPhone grondig getest zodat wij zeker weten dat deze volledig naar behoren functioneert. Zodoende hebben wij er alle vertrouwen in dat het toestel weer jaren mee kan. Wij adviseren om een goed hoesje en een screenprotector te gebruiken.

In zo'n situatie vragen we altijd om langs de winkel te komen zodat wij een diagnostische test kunnen uitvoeren. Het kan zijn dat het iPhone X scherm defect is en vervangen moet worden. Soms kan dit ook door een softwarefout worden veroorzaakt.

Helaas is jouw toestel nadat het iPhone X scherm is gebarsten al niet meer waterdicht. Wij monteren bij een iPhone X reparatie altijd een scherm adhesive. Deze zorgt ervoor dat het water minder makkelijk het toestel in kan. Wij geven hier echter geen enkele garantie op. Van ons krijg je dan ook het advies dit niet te testen.

Afhankelijk van het gekozen iPhone X scherm (budget, compatible of premium) geven wij tot 12 maanden garantie op technische mankementen.

Specificaties