Oppo Find X2 Pro Beeldscherm

 245,00 45 minuten

 • schedule Duur: 45 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Is je Oppo Find X2 Pro scherm gebarsten of beschadigd, reageert het scherm niet of niet goed meer op het aanraken of is het LCD scherm defect?

 245,00 45 minuten

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

Oppo Find X2 Pro Scherm reparatie

Is je scherm gebarsten? Doet jouw Oppo Find X2 Pro scherm dingen uit zichzelf of reageert jouw Oppo Find X2 Pro scherm helemaal niet? Na een scherm reparatie is jouw Oppo Find X2 Pro weer zo goed als nieuw! In de meeste gevallen dient jouw Oppo Find X2 Pro scherm vervangen te worden. Twijfel je of het nodig is? Kijk bij de onderstaande punten of dit herkenbaar is.

Hoe weet ik of mijn Oppo Find X2 Pro scherm vervangen moet worden?

 1. Jouw Oppo Find X2 Pro scherm is gebarsten.
 2. Er zijn verticaal gekleurde strepen of zwarte vlekken zichtbaar in het Oppo Find X2 Pro scherm.
 3. De Oppo Find X2 Pro lijkt dingen uit zichzelf te doen zonder aanraking.
 4. Jouw scherm blijft donker ondanks dat de Oppo Find X2 Pro wel aan staat.
 5. Het scherm van de Oppo Find X2 Pro reageert niet meer op aanrakingen.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een Oppo Find X2 Pro scherm.

Nadat je via Repairpoint het scherm van je Oppo Find X2 Pro hebt laten vervangen is het toestel weer zo goed als nieuw. Na monteren van het vervangende Oppo Find X2 Pro display wordt de iPhone grondig getest zodat wij zeker weten dat deze volledig naar behoren functioneert. Zodoende hebben wij er alle vertrouwen in dat het toestel weer jaren mee kan. Wij adviseren om een goed hoesje en een screenprotector te gebruiken.

In zo'n situatie vragen we altijd om langs de winkel te komen zodat wij een diagnostische test kunnen uitvoeren. Het kan zijn dat het Oppo Find X2 Pro scherm defect is en vervangen moet worden. Soms kan dit ook door een softwarefout worden veroorzaakt.

Helaas is jouw toestel nadat het Oppo Find X2 Pro scherm is gebarsten al niet meer waterdicht. Wij monteren bij een Oppo Find X2 Pro reparatie altijd een scherm adhesive. Deze zorgt ervoor dat het water minder makkelijk het toestel in kan. Wij geven hier echter geen enkele garantie op. Van ons krijg je dan ook het advies dit niet te testen.

Via Repairpoint heb je 12 maanden garantie op je Oppo Find X2 Pro scherm reparatie. Deze garantie is van toepassing op technische mankementen. Alle mankementen die worden veroorzaakt door val-, stoot-, en/of waterschade vallen hier niet onder. Als gevolg van deze schades komt de garantie te vervallen. Indien een door ons geplaatst scherm niet werkt binnen de garantie voorwaarden vervangen wij deze kosteloos.

Specificaties