Samsung S20 FE Beeldscherm

 195,00 60 minuten

 • schedule Duur: 60 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Is je Samsung S20 FE 4G scherm gebarsten of beschadigd, reageert het scherm niet of niet goed meer op het aanraken of is het LCD scherm defect?

 195,00 60 minuten

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

Samsung S20 FE Scherm reparatie

Is je scherm gebarsten? Doet jouw Samsung S20 FE scherm dingen uit zichzelf of reageert jouw Samsung S20 FE scherm helemaal niet? Na een scherm reparatie is jouw Samsung S20 FE weer zo goed als nieuw! In de meeste gevallen dient jouw Samsung S20 FE scherm vervangen te worden. Twijfel je of het nodig is? Kijk bij de onderstaande punten of dit herkenbaar is.

Hoe weet ik of mijn Samsung S20 FE scherm vervangen moet worden?

 1. Jouw Samsung S20 FE scherm is gebarsten.
 2. Er zijn verticaal gekleurde strepen of zwarte vlekken zichtbaar in het Samsung S20 FE scherm.
 3. De Samsung S20 FE lijkt dingen uit zichzelf te doen zonder aanraking.
 4. Jouw scherm blijft donker ondanks dat de Samsung S20 FE wel aan staat.
 5. Het scherm van de Samsung S20 FE reageert niet meer op aanrakingen.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een Samsung S20 FE scherm.

Nadat je via Repairpoint het scherm van je Samsung S20 FE hebt laten vervangen is het toestel weer zo goed als nieuw. Na monteren van het vervangende Samsung S20 FE display wordt de iPhone grondig getest zodat wij zeker weten dat deze volledig naar behoren functioneert. Zodoende hebben wij er alle vertrouwen in dat het toestel weer jaren mee kan. Wij adviseren om een goed hoesje en een screenprotector te gebruiken.

In zo'n situatie vragen we altijd om langs de winkel te komen zodat wij een diagnostische test kunnen uitvoeren. Het kan zijn dat het Samsung S20 FE scherm defect is en vervangen moet worden. Soms kan dit ook door een softwarefout worden veroorzaakt.

Helaas is jouw toestel nadat het Samsung S20 FE scherm is gebarsten al niet meer waterdicht. Wij monteren bij een Samsung S20 FE reparatie altijd een scherm adhesive. Deze zorgt ervoor dat het water minder makkelijk het toestel in kan. Wij geven hier echter geen enkele garantie op. Van ons krijg je dan ook het advies dit niet te testen.

Via Repairpoint heb je 12 maanden garantie op je Samsung S20 FE scherm reparatie. Deze garantie is van toepassing op technische mankementen. Alle mankementen die worden veroorzaakt door val-, stoot-, en/of waterschade vallen hier niet onder. Als gevolg van deze schades komt de garantie te vervallen. Indien een door ons geplaatst scherm niet werkt binnen de garantie voorwaarden vervangen wij deze kosteloos.

Specificaties