Samsung S22 Beeldscherm

 235,00 60 minuten

 • schedule Duur: 60 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Is je Samsung S22 scherm gebarsten of beschadigd, reageert het scherm niet of niet goed meer op het aanraken of is het LCD scherm defect?

 235,00 60 minuten

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

Samsung S22 Scherm reparatie

Is je scherm gebarsten? Doet jouw Samsung S22 scherm dingen uit zichzelf of reageert jouw Samsung S22 scherm helemaal niet? Na een scherm reparatie is jouw Samsung S22 weer zo goed als nieuw! In de meeste gevallen dient jouw Samsung S22 scherm vervangen te worden. Twijfel je of het nodig is? Kijk bij de onderstaande punten of dit herkenbaar is.

Hoe weet ik of mijn Samsung S22 scherm vervangen moet worden?

 1. Jouw Samsung S22 scherm is gebarsten.
 2. Er zijn verticaal gekleurde strepen of zwarte vlekken zichtbaar in het Samsung S22 scherm.
 3. De Samsung S22 lijkt dingen uit zichzelf te doen zonder aanraking.
 4. Jouw scherm blijft donker ondanks dat de Samsung S22 wel aan staat.
 5. Het scherm van de Samsung S22 reageert niet meer op aanrakingen.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een Samsung S22 scherm.

Nadat je via Repairpoint het scherm van je Samsung S22 hebt laten vervangen is het toestel weer zo goed als nieuw. Na monteren van het vervangende Samsung S22 display wordt de iPhone grondig getest zodat wij zeker weten dat deze volledig naar behoren functioneert. Zodoende hebben wij er alle vertrouwen in dat het toestel weer jaren mee kan. Wij adviseren om een goed hoesje en een screenprotector te gebruiken.

In zo'n situatie vragen we altijd om langs de winkel te komen zodat wij een diagnostische test kunnen uitvoeren. Het kan zijn dat het Samsung S22 scherm defect is en vervangen moet worden. Soms kan dit ook door een softwarefout worden veroorzaakt.

Helaas is jouw toestel nadat het Samsung S22 scherm is gebarsten al niet meer waterdicht. Wij monteren bij een Samsung S22 reparatie altijd een scherm adhesive. Deze zorgt ervoor dat het water minder makkelijk het toestel in kan. Wij geven hier echter geen enkele garantie op. Van ons krijg je dan ook het advies dit niet te testen.

Via Repairpoint heb je 12 maanden garantie op je Samsung S22 scherm reparatie. Deze garantie is van toepassing op technische mankementen. Alle mankementen die worden veroorzaakt door val-, stoot-, en/of waterschade vallen hier niet onder. Als gevolg van deze schades komt de garantie te vervallen. Indien een door ons geplaatst scherm niet werkt binnen de garantie voorwaarden vervangen wij deze kosteloos.

Specificaties