Sony Xperia XA1 Beeldscherm

 110,00 45 minuten

 • schedule Duur: 45 minuten
 • verified_user 12 maanden garantie

Is je Sony Xperia XA1 scherm gebarsten of beschadigd, reageert het scherm niet of niet goed meer op het aanraken of is het LCD scherm defect?

 110,00 45 minuten

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

Sony Xperia XA1 Scherm reparatie

Is je scherm gebarsten? Doet jouw Sony Xperia XA1 scherm dingen uit zichzelf of reageert jouw Sony Xperia XA1 scherm helemaal niet? Na een scherm reparatie is jouw Sony Xperia XA1 weer zo goed als nieuw! In de meeste gevallen dient jouw Sony Xperia XA1 scherm vervangen te worden. Twijfel je of het nodig is? Kijk bij de onderstaande punten of dit herkenbaar is.

Hoe weet ik of mijn Sony Xperia XA1 scherm vervangen moet worden?

 1. Jouw Sony Xperia XA1 scherm is gebarsten.
 2. Er zijn verticaal gekleurde strepen of zwarte vlekken zichtbaar in het Sony Xperia XA1 scherm.
 3. De Sony Xperia XA1 lijkt dingen uit zichzelf te doen zonder aanraking.
 4. Jouw scherm blijft donker ondanks dat de Sony Xperia XA1 wel aan staat.
 5. Het scherm van de Sony Xperia XA1 reageert niet meer op aanrakingen.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een Sony Xperia XA1 scherm.

Nadat je via Repairpoint het scherm van je Sony Xperia XA1 hebt laten vervangen is het toestel weer zo goed als nieuw. Na monteren van het vervangende Sony Xperia XA1 display wordt de iPhone grondig getest zodat wij zeker weten dat deze volledig naar behoren functioneert. Zodoende hebben wij er alle vertrouwen in dat het toestel weer jaren mee kan. Wij adviseren om een goed hoesje en een screenprotector te gebruiken.

In zo'n situatie vragen we altijd om langs de winkel te komen zodat wij een diagnostische test kunnen uitvoeren. Het kan zijn dat het Sony Xperia XA1 scherm defect is en vervangen moet worden. Soms kan dit ook door een softwarefout worden veroorzaakt.

Helaas is jouw toestel nadat het Sony Xperia XA1 scherm is gebarsten al niet meer waterdicht. Wij monteren bij een Sony Xperia XA1 reparatie altijd een scherm adhesive. Deze zorgt ervoor dat het water minder makkelijk het toestel in kan. Wij geven hier echter geen enkele garantie op. Van ons krijg je dan ook het advies dit niet te testen.

Via Repairpoint heb je 12 maanden garantie op je Sony Xperia XA1 scherm reparatie. Deze garantie is van toepassing op technische mankementen. Alle mankementen die worden veroorzaakt door val-, stoot-, en/of waterschade vallen hier niet onder. Als gevolg van deze schades komt de garantie te vervallen. Indien een door ons geplaatst scherm niet werkt binnen de garantie voorwaarden vervangen wij deze kosteloos.

Specificaties