Apple Watch SE 44mm Beeldscherm

 220,00 1 dag

 • schedule Duur: 1 dag(en)
 • verified_user 12 maanden garantie

Is je Apple Watch SE 44mm scherm gebarsten of beschadigd, reageert het scherm niet of niet goed meer op het aanraken of is het LCD scherm defect?

 220,00 1 dag

Waarom kiezen
voor Repairpoint?

 • Persoonlijke service
 • Transparante prijzen
 • Klanttevredenheid 9.6/10
 • Wachten op reparatie mogelijk
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • 12 maanden garantie op reparatie

Beschrijving

Apple Watch SE 44mm Scherm reparatie

Is je scherm gebarsten? Doet jouw Apple Watch SE 44mm scherm dingen uit zichzelf of reageert jouw Apple Watch SE 44mm scherm helemaal niet? Na een scherm reparatie is jouw Apple Watch SE 44mm weer zo goed als nieuw! In de meeste gevallen dient jouw Apple Watch SE 44mm scherm vervangen te worden. Twijfel je of het nodig is? Kijk bij de onderstaande punten of dit herkenbaar is.

Hoe weet ik of mijn Apple Watch SE 44mm scherm vervangen moet worden?

 1. Jouw Apple Watch SE 44mm scherm is gebarsten.
 2. Er zijn verticaal gekleurde strepen of zwarte vlekken zichtbaar in het Apple Watch SE 44mm scherm.
 3. De Apple Watch SE 44mm lijkt dingen uit zichzelf te doen zonder aanraking.
 4. Jouw scherm blijft donker ondanks dat de Apple Watch SE 44mm wel aan staat.
 5. Het scherm van de Apple Watch SE 44mm reageert niet meer op aanrakingen.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een Apple Watch SE 44mm scherm.

Nadat je via Repairpoint het scherm van je Apple Watch SE 44mm hebt laten vervangen is het toestel weer zo goed als nieuw. Na monteren van het vervangende Apple Watch SE 44mm display wordt de iPhone grondig getest zodat wij zeker weten dat deze volledig naar behoren functioneert. Zodoende hebben wij er alle vertrouwen in dat het toestel weer jaren mee kan. Wij adviseren om een goed hoesje en een screenprotector te gebruiken.

In zo'n situatie vragen we altijd om langs de winkel te komen zodat wij een diagnostische test kunnen uitvoeren. Het kan zijn dat het Apple Watch SE 44mm scherm defect is en vervangen moet worden. Soms kan dit ook door een softwarefout worden veroorzaakt.

Helaas is jouw toestel nadat het Apple Watch SE 44mm scherm is gebarsten al niet meer waterdicht. Wij monteren bij een Apple Watch SE 44mm reparatie altijd een scherm adhesive. Deze zorgt ervoor dat het water minder makkelijk het toestel in kan. Wij geven hier echter geen enkele garantie op. Van ons krijg je dan ook het advies dit niet te testen.

Via Repairpoint heb je 12 maanden garantie op je Apple Watch SE 44mm scherm reparatie. Deze garantie is van toepassing op technische mankementen. Alle mankementen die worden veroorzaakt door val-, stoot-, en/of waterschade vallen hier niet onder. Als gevolg van deze schades komt de garantie te vervallen. Indien een door ons geplaatst scherm niet werkt binnen de garantie voorwaarden vervangen wij deze kosteloos.

Specificaties