Samsung Galaxy A

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Kies uw Samsung galaxy

[ws_table id=”72″]

 

Voor een Samsung Galaxy reparatie bent u bij Repairpoint aan het juiste adres. iRepair kan een Galaxy reparatie uitvoeren wanneer uw glas gebroken is of uw oplaadproblemen heeft. Wanneer uw Galaxy kapot is, maar u niet weet wat er aan mankeert verricht Repairpoint een onderzoek. Zodra er vastgesteld is wat uw smartphone mankeert kunnen wij u ook voorzien van een offerte voor bijvoorbeeld het bedrijf of voor uw (inboedel)verzekering. U kunt dan bepalen of u de benodigde reparatie door Repairpoint wil laten uitvoeren.

Originele Samsung onderdelen

Wij krijgen vaak de vraag of we originele onderdelen gebruiken. Wij gebruiken 100% Samsung originele service pack onderdelen om uw Samsung telefoon mee te repareren. Er zijn genoeg reparatiebedrijven op de markt. Helaas gebruikt niet iedereen originele onderdelen tijdens de reparatie met alle gevolgen van dien. Bij Repairpoint bent u verzekert van een Galaxy reparatie met uitsluitend originele onderdelen. Op deze manier wordt de kwaliteit van uw Galaxy gewaarborgd.

Snelle Galaxy reparatie

Uw Galaxy reparatie wordt bij Repairpoint in 30 minuten uitgevoerd. Al onze filialen hebben een ruime voorraad aan onderdelen, zodat u voor elke reparatie bij ons terecht kan. Wanneer uw Galaxy kapot of beschadigd is kunt u altijd terecht bij Repairpoint. Voor een vakkundige Galaxy reparatie bent u bij Repairpoint aan het juiste adres. Onze gekwalificeerde en getrainde monteurs hebben veel ervaring in Galaxy reparaties.

Onze Galaxy reparaties

De reparaties die Repairpoint uitvoert aan de Galaxy verschillen per model. Voor de voeren wij onder meer de volgende reparaties uit:

Oplaadproblemen
Gebroken glas
Camera problemen
Problemen met de volumeknop

Maak online een afspraak voor de reparatie van uw Galaxy

Om te zorgen dat u ook op de reparatie kunt wachten kunt u eenvoudig een online afspraak maken. Na het maken van een afspraak op onze website ontvangt u een bevestiging email. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via Tel. 035 888 53 69 of per email op info@repairpoint.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]