Veelgestelde vragen

Bij vragen of hulp staan wij graag voor je klaar. Op meest gestelde vragen vindt je direct antwoord op je vraag. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan contact met ons op.

Je kan de reparatieduur terug vinden op de reparatiepagina van het betreffende apparaat. Let op dat deze reparatieduur enkel verzekerd is wanneer je een afspraak maakt.

Er is veel concurrentie en er zijn genoeg ‘do-it-youself’ websites. Repairpoint onderscheidt zich door enorm hoge kwaliteits normen te hanteren en elke reparatie met uiterste precisie uit te voeren. Wij leveren een snelle service, gebruiken indien mogelijk originele onderdelen en hebben jarenlange ervaring zodat jouw apparaat onmogelijk schade oploopt tijdens reparatie. Neem geen risico kom naar Repairpoint en laat jouw apparaat goed repareren, gelijk de eerste keer!

Bij alle standaard reparaties blijven de gegevens van het toestel behouden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van back-ups. Indien er onverhoopt toch data verloren gaat zijn wij hier niet verantwoordelijk voor.

Als jouw apparaat niet gerepareerd kan worden betaald je enkel de onderzoekskosten.

Wij gebruiken altijd originele onderdelen van de fabrikant indien deze beschikbaar zijn. Apple verstrekt geen onderdelen, hiervoor gebruiken wij de best verkrijgbare kwaliteit.

Wij geven standaard bij iedere reparatie een factuur waarbij de BTW vermeld wordt. Deze factuur is tevens je garantiebewijs. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk facturen digitaal te versturen.

Repairpoint garandeert de kwaliteit van het vervangen onderdeel tot 1 jaar *. Afhankelijk van de gekozen kwaliteit. Dit met uitzondering van batterijen. Hiervoor dient een garantie van 3 maanden. Als er iets mis is met de reparatie gedurende deze tijd , kom dan gerust terug. Als blijkt dat het probleem bij de reparatie of het vervangen onderdeel ligt zullen we dit gratis voor je repareren.

* Herstel van waterschade en defecten veroorzaakt door verkeerd gebruik en/of valschade vallen nooit onder garantie. Op softwarematige herstellingen kan ook geen garantie geboden worden.

Technisch gezien is de garantie al vervallen toen de schade aan jouw apparaat ontstond. Na herstelling van het product vervalt de fabrieks garantie en is Repairpoint niet aansprakelijk voor het vervallen van de fabrieksgarantie.