Waarom voor ons kiezen

Waarom voor Repairpoint kiezen.

Kwaliteit. Ongeëvenaard.

Al onze voorgaande reparaties hebben ons in staat gesteld om onze reparaties om te zetten in exacte wetenschap. Onze voorgaande klanten zouden dit kunnen bevestigen. Wij zijn trots op ons werk om ervoor te zorgen dat elke opdracht voltooid wordt volgens de hoogst mogelijke normen en dat elke klant wordt behandeld als een gewaardeerde klant. Wij denken dat u verbaasd bent door onze service en de precisie waarmee wij elke reparatie uitvoeren. Wij doen er dan ook alles aan om uw reparatie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Originele onderdelen.
Zie en voel het verschil.

De enige manier om telkens weer een perfect resultaat te garanderen is door originele onderdelen te gebruiken bij de reparaties die wij aanbieden. Ze zijn duurder, maar hebben een kwaliteit en betrouwbaarheid die niet kan worden gerepliceerd. Door het gebruik van uitsluitend originele onderdelen, kunnen wij een toonaangevende garantie geven op alle reparaties.

In no-time klaar.
Zodat u weer verder kunt.

Wij hebben de onderdelen, het materiaal en de expertise om de reparatie goed en snel te kunnen voltooien, en dit volgens onze hoge standaarden.

De meeste reparaties worden direct uitgevoerd, en deze zijn vrijwel allemaal binnen 30 minuten klaar. Zo hoeft u nooit lang te wachten.

Mail-in reparaties worden zodra ze binnen zijn uiterlijk binnen 24uur gerepareerd. Er is geen noodzaak om lang zonder uw favoriete apparaat te zijn.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.