Navigatie
(0)
  • Gratis verzending
  • 12 maanden garantie
  • Niet goed, geld terug
  • Originele producten

iPad 4

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving Refurbished iPad 4

De iPad 4 is een echte alleskunner en doet daarmee eer aan de reputatie van Apple’s tablets. Zo is de iPad 4 te gebruiken voor onder andere internetten, mailen, fotograferen, FaceTimen, gamen en muziek luisteren. Dankzij de nieuwe A6X processor kan dit bovendien sneller dan bij voorgaande modellen. Ook werken de internetverbindingen sneller dan voorheen dankzij nieuwe ingebouwde Wi-Fi-voorzieningen. De iPad 4 gebruikt iOS, waardoor je kan genieten van de voordelen die het gebruiksvriendelijke besturingssysteem van Apple met zich meebrengt. De iPad 4 heeft een Retina Display.

Plus- en minpunten

  Details worden scherp weergegeven op het Retina HD scherm.

  Verbeterde HD-camera aan de voorkant met 720 pixels

 Niet compatible met iOS 11

 Door de nieuwe lightning connector kun je de 30-pins kabel niet meer gebruiken

Wat zit er in de verpakking?

Wat is het verschil tussen een nieuwe en Refurbished iPad 4?

Het verschil tussen een Refurbished iPad 4 van Repairpoint en een nieuwe iPad 4 is dat het toestel voor u door iemand anders in gebruik is geweest. Tevens krijg je ook nog eens de originele laadt accessoires bijgeleverd.

Waarom de Refurbished iPad 4 kopen bij Repairpoint?

Het grote verschil tussen onze Refurbished iPads en die van vele andere bedrijven is dat al onze Refurbished iPads volledig origineel zijn. Hier is niets aan vervangen. Je hebt dus geen miskoop met een vervangen nep behuizing of een imitatie batterij. Wij testen alle iPads alvorens ze verkocht worden met speciale diagnostische software. Hiervan krijgt u een testrapport meegeleverd.

Vragen? Bel ons nu