Navigatie
(0)
  • Gratis verzending
  • 12 maanden garantie
  • Niet goed, geld terug
  • Originele producten

iPad mini 2

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving Refurbished iPad Mini 2

De iPad Mini 2 is de tweede generatie van de Apple iPad Mini en de opvolger van de iPad Mini 1. Zoals de naam het al zegt, is de iPad Mini 2 een kleinere tablet dan we gewoon zijn. Juist door het compacte formaat is deze iPad zeer gebruiksvriendelijk. Daarom is de iPad Mini 2 een echte aanrader voor zowel privé- als zakelijk gebruik. De iPad Mini 2 is een handig toestel, eenvoudig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen. Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe iPad Mini 2 zul je er al snel achter komen dat deze behoorlijk prijzig is. Daarom raden wij je aan om voor een refurbished toestel te kijken. Met een refurbished iPad Mini 2 ben je gegarandeerd van een goede aankoop.

 iOS 11 én iOS 12 compatible waardoor je de komende jaren nog veel plezier hebt van deze iPad

  Dunner en lichter dan voorgaande iPad generaties

  Klein en handzaam formaat; Perfect om mee te nemen

  Geen touch-ID om je iPad nog sneller te unlocken

Wat zit er in de verpakking?

Wat is het verschil tussen een nieuwe en Refurbished iPad mini 2?

Het verschil tussen een Refurbished iPad mini 2 van Repairpoint en een nieuwe iPad mini 2 is dat het toestel voor u door iemand anders in gebruik is geweest. Tevens krijg je ook nog eens de originele laadt accessoires bijgeleverd.

Waarom de Refurbished iPad mini 2 kopen bij Repairpoint?

Het grote verschil tussen onze Refurbished iPads en die van vele andere bedrijven is dat al onze Refurbished iPads volledig origineel zijn. Hier is niets aan vervangen. Je hebt dus geen miskoop met een vervangen nep behuizing of een imitatie batterij. Wij testen alle iPads alvorens ze verkocht worden met speciale diagnostische software. Hiervan krijgt u een testrapport meegeleverd.

Vragen? Bel ons nu