Navigatie
(0)
  • Gratis verzending
  • 12 maanden garantie
  • Niet goed, geld terug
  • Originele producten

iPad Pro 12.9

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Apple iPad Pro 12,9 inch

iPad Pro 12,9 inch (2017) is voor creatievelingen die werken met foto- en videobewerking. Je hebt met 256 GB genoeg ruimte om grote bestanden lokaal op te slaan. Met de A10X Fusion chip navigeer je nog sneller door webpagina’s of render je 3D afbeeldingen tot 20% sneller dan met de vorige iPad Pro. Waar de vorige iPad Pro een verversingssnelheid had van 60Hz, heeft de nieuwe iPad Pro maar liefst 120Hz. Zo zien films en video’s er nog beter uit op het 12,9 inch beeldscherm zonder haperingen. Dit is de grootste iPad tot nu toe. Dankzij HDR beschikt de Apple iPad over een breed kleurenspectrum voor een realistische kleurweergave. Aan de achterkant vind je dezelfde 12 megapixel camera met beeldstabilisatie als op iPhone 7.

Plus- en minpunten

  Met de verversingssnelheid van 120Hz worden beelden vloeiender weergegeven dan op vergelijkbare modellen.

  Met de Apple A10X processor navigeer je sneller door apps heen, bewerk je 4K beeldmateriaal of speel je zware games.

  Het HDR Retina beeldscherm met een hoge helderheid van 600 nits zorgt voor een realistische weergave van foto’s en video’s.

 De opslagcapaciteit is niet uit te breiden met een geheugenkaart.

Wat zit er in de verpakking?

Wat is het verschil tussen een nieuwe en Refurbished iPad Pro 12.9?

Het verschil tussen een Refurbished iPad Pro 12.9 van Repairpoint en een nieuwe iPad Pro 12.9 is dat het toestel voor u door iemand anders in gebruik is geweest. Tevens krijg je ook nog eens de originele laadt accessoires bijgeleverd.

Waarom de Refurbished iPad Pro 12.9 kopen bij Repairpoint?

Het grote verschil tussen onze Refurbished iPads en die van vele andere bedrijven is dat al onze Refurbished iPads volledig origineel zijn. Hier is niets aan vervangen. Je hebt dus geen miskoop met een vervangen nep behuizing of een imitatie batterij. Wij testen alle iPads alvorens ze verkocht worden met speciale diagnostische software. Hiervan krijgt u een testrapport meegeleverd.

Vragen? Bel ons nu