Navigatie
(0)
  • Gratis verzending
  • 12 maanden garantie
  • Niet goed, geld terug
  • Originele producten

Refurbished iPhone 5S

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving Refurbished iPhone 5S

De iPhone 5s, de grote broer van de iPhone 5 brengt enkele technische verbeteringen met zich mee. Zo heeft het toestel een vingerafdrukscanner (Touch ID) waarmee je het toestel eenvoudig kunt ontgrendelen.

De verbeterde processor (met 64-bit-ondersteuning) zorgt ervoor dat je snel kunt navigeren tussen apps en overige features. Dankzij de vernieuwde iSight-camera kun je nu nog mooiere foto’s en video’s maken, dit komt mede dankzij de grotere sensor en groter diafragma. Het toestel beschikt over een 4 inch Retina beeldscherm, waarop foto’s en video’s haarscherp worden weergegeven.

Plus- en minpunten

De iPhone 5s brengt met de Touch ID vingerafdruksensor veiligheid en gemak samen.

Met de 8 megapixel camera leg je alle leuke momenten scherp vast.

Nieuwe lightning connector is duurzamer.

Met één hand te bedienen.

 Aluminium heeft de neiging tot krassen (tip: neem een hoesje!).

Wat zit er in de verpakking?

Wat is het verschil tussen een nieuwe en Refurbished iPhone 7?

Het verschil tussen een Refurbished iPhone 7 telefoon van Repairpoint en een nieuwe iPhone 7 is dat het toestel voor u door iemand anders in gebruik is geweest. Tevens krijg je ook nog eens de originele laadt accessoires bijgeleverd.

Waarom de Refurbished iPhone 7 kopen bij Repairpoint?

Het grote verschil tussen onze Refurbished iPhones en die van vele andere bedrijven is dat al onze Refurbished iPhones volledig origineel zijn. Hier is niets aan vervangen. Je hebt dus geen miskoop met een vervangen nep behuizing of een imitatie batterij. Wij testen alle iPhones alvorens ze verkocht worden met speciale diagnostische software. Hiervan krijgt u een testrapport meegeleverd.

Korte omschrijving Refurbished iPhone 7

Maak je graag foto’s? Dan is de iPhone 7 een aanrader. De 12 megapixel camera wordt ondersteund door optische beeldstabilisatie. Vage selfies behoren tot het verleden met de nieuwe 7 megapixel selfie camera.

De iPhone 7 met abonnement of als los toestel kopen?

Twijfel je tussen het nemen van een abonnement of het kopen van een iPhone 7 als los toestel? Heel begrijpelijk. Toch kiezen meer mensen ervoor om een los toestel te kopen. Dit komt omdat het je geen negatieve BKR registratie oplevert. De meest voordelige keuze is om een iPhone 7 bij Repairpoint te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement.

Vragen? Bel ons nu