Navigatie
(0)
  • Gratis verzending
  • 12 maanden garantie
  • Niet goed, geld terug
  • Originele producten

Refurbished iPhone 6S

  • 16GB
  • 32GB
  • 64GB
Wissen

Omschrijving Refurbished iPhone 6S

Voor we er ook maar een glimp van hadden opgevangen, werd de iPhone 6s al druk besproken op het web. Maar met wat voor nieuws komt Apple nu werkelijk op de proppen? De meest innovatieve vernieuwing zit hem ongetwijfeld in de toevoeging van een druksensor in het scherm. De 3D Touch functie opent verborgen menu’s aan de hand van de druk die jij uitoefent op het scherm van je iPhone 6s. Daarnaast beschikt de iPhone over de nieuwe A9 processor. Deze is krachtiger en energiezuiniger dan zijn voorganger, wat prettig is voor de accuduur van je iPhone 6s. Uiterlijk is hij het tweelingbroertje van de iPhone 6, opgebouwd uit hoogwaardig aluminium en krasbestendig glas, maar dan zo’n 0,2 millimeter dikker. Wie graag in de spotlight staat met zijn telefoon, kan wel voor een sexy nieuw kleurtje kiezen: Rose Gold.

Plus- en minpunten

 Met 3D Touch bedien je je iPhone aan de hand van de druk die je uitoefent op het scherm.

 Met de 12 megapixel camera leg je alle leuke momenten scherp vast.

 Geïoniseerd glas houdt het scherm vrij van krassen.

 De A9 processor is krachtig en energiezuinig; de accu houdt het dus langer vol.

 De cameralens zorgt voor een kleine uitstulping aan de achterkant

Wat zit er in de verpakking?

Wat is het verschil tussen een nieuwe en Refurbished iPhone 7?

Het verschil tussen een Refurbished iPhone 7 telefoon van Repairpoint en een nieuwe iPhone 7 is dat het toestel voor u door iemand anders in gebruik is geweest. Tevens krijg je ook nog eens de originele laadt accessoires bijgeleverd.

Waarom de Refurbished iPhone 7 kopen bij Repairpoint?

Het grote verschil tussen onze Refurbished iPhones en die van vele andere bedrijven is dat al onze Refurbished iPhones volledig origineel zijn. Hier is niets aan vervangen. Je hebt dus geen miskoop met een vervangen nep behuizing of een imitatie batterij. Wij testen alle iPhones alvorens ze verkocht worden met speciale diagnostische software. Hiervan krijgt u een testrapport meegeleverd.

Korte omschrijving Refurbished iPhone 7

Maak je graag foto’s? Dan is de iPhone 7 een aanrader. De 12 megapixel camera wordt ondersteund door optische beeldstabilisatie. Vage selfies behoren tot het verleden met de nieuwe 7 megapixel selfie camera.

De iPhone 7 met abonnement of als los toestel kopen?

Twijfel je tussen het nemen van een abonnement of het kopen van een iPhone 7 als los toestel? Heel begrijpelijk. Toch kiezen meer mensen ervoor om een los toestel te kopen. Dit komt omdat het je geen negatieve BKR registratie oplevert. De meest voordelige keuze is om een iPhone 7 bij Repairpoint te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement.

Vragen? Bel ons nu