Navigatie
(0)
  • Gratis verzending
  • 12 maanden garantie
  • Niet goed, geld terug
  • Originele producten

Refurbished iPhone 7

Geschatte leverdatum 27 juni.
  • 32GB
  • 128GB
Wissen

Omschrijving Refurbished iPhone 7

Maak je graag foto’s met je smartphone? Dan is de iPhone 7 een aanrader. De 12 megapixel camera wordt ondersteund door optische beeldstabilisatie. Ook zorgt het ervoor dat de sensor meer licht opvangt waardoor foto’s scherp en helder zijn. Hierdoor heb je geen last van bewogen foto’s. Vage selfies behoren tot het verleden met de nieuwe 7 megapixel selfie camera.

Plus- en minpunten

 Maakt prachtig foto’s dankzij beeldstabilisatie

 Het toestel is waterdicht waardoor u zonder problemen kunt bellen in de regen

 Beschikt over 3D touch waardoor u extra mogelijkheden heeft

 De cameralens zorgt voor een kleine uitstulping aan de achterkant

Wat zit er in de verpakking?

Wat is het verschil tussen een nieuwe en Refurbished iPhone 7?

Het verschil tussen een Refurbished iPhone 7 telefoon van Repairpoint en een nieuwe iPhone 7 is dat het toestel voor u door iemand anders in gebruik is geweest. Tevens krijg je ook nog eens de originele laadt accessoires bijgeleverd.

Waarom de Refurbished iPhone 7 kopen bij Repairpoint?

Het grote verschil tussen onze Refurbished iPhones en die van vele andere bedrijven is dat al onze Refurbished iPhones volledig origineel zijn. Hier is niets aan vervangen. Je hebt dus geen miskoop met een vervangen nep behuizing of een imitatie batterij. Wij testen alle iPhones alvorens ze verkocht worden met speciale diagnostische software. Hiervan krijgt u een testrapport meegeleverd.

Korte omschrijving Refurbished iPhone 7

Maak je graag foto’s? Dan is de iPhone 7 een aanrader. De 12 megapixel camera wordt ondersteund door optische beeldstabilisatie. Vage selfies behoren tot het verleden met de nieuwe 7 megapixel selfie camera.

De iPhone 7 met abonnement of als los toestel kopen?

Twijfel je tussen het nemen van een abonnement of het kopen van een iPhone 7 als los toestel? Heel begrijpelijk. Toch kiezen meer mensen ervoor om een los toestel te kopen. Dit komt omdat het je geen negatieve BKR registratie oplevert. De meest voordelige keuze is om een iPhone 7 bij Repairpoint te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement.

Vragen? Bel ons nu