Navigatie
(0)
  • Gratis verzending
  • 12 maanden garantie
  • Niet goed, geld terug
  • Originele producten

Refurbished iPhone 8

  • 64GB
  • 256GB
Wissen

Omschrijving Refurbished iPhone 8

iPhone 8 is heeft een volledig glazen behuizing. Dit levert niet alleen een strak design op, maar maakt draadloos opladen ook mogelijk. Hierdoor heb je geen adapter meer nodig om tegelijkertijd je favoriete muziek te beluisteren en je iPhone op te laden. Met de 12 megapixel camera maak je naast scherpe foto’s ook heldere video’s dankzij de 4K resolutie. Maak je graag selfies? Ook in het donker creëer je duidelijke zelfportretten met de 7 megapixel selfiecamera met flitser. Bekijk je foto’s en video’s op het 4,7 inch Retina HD beeldscherm met True Tone technologie. Deze technologie corrigeert de kleuren op het beeldscherm, waardoor alle kleuren er hetzelfde uitzien bij elk omgevingslicht.

Plus- en minpunten

 Dankzij Qi ondersteuning laad je jouw iPhone nu ook draadloos op.

 Maak scherpe foto’s dankzij de optische beeldstabilisatie.

 Het toestel is waterdicht, waardoor bellen in de regen geen enkel probleem is.

 De cameralens zorgt voor een kleine uitstulping aan de achterkant

Wat zit er in de verpakking?

Wat is het verschil tussen een nieuwe en Refurbished iPhone 8?

Het verschil tussen een Refurbished iPhone 8 telefoon van Repairpoint en een nieuwe iPhone 8 is dat het toestel voor u door iemand anders in gebruik is geweest. Tevens krijg je ook nog eens de originele laadt accessoires bijgeleverd.

Waarom de Refurbished iPhone 8 kopen bij Repairpoint?

Het grote verschil tussen onze Refurbished iPhones en die van vele andere bedrijven is dat al onze Refurbished iPhones volledig origineel zijn. Hier is niets aan vervangen. Je hebt dus geen miskoop met een vervangen nep behuizing of een imitatie batterij. Wij testen alle iPhones alvorens ze verkocht worden met speciale diagnostische software. Hiervan krijgt u een testrapport meegeleverd.

Korte omschrijving Refurbished iPhone 8

Maak je graag foto’s? Dan is de iPhone 8 een aanrader. De 12 megapixel camera wordt ondersteund door optische beeldstabilisatie. Vage selfies behoren tot het verleden met de nieuwe 7 megapixel selfie camera.

De iPhone 8 met abonnement of als los toestel kopen?

Twijfel je tussen het nemen van een abonnement of het kopen van een iPhone 8 als los toestel? Heel begrijpelijk. Toch kiezen meer mensen ervoor om een los toestel te kopen. Dit komt omdat het je geen negatieve BKR registratie oplevert. De meest voordelige keuze is om een iPhone 8 bij Repairpoint te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement.

Vragen? Bel ons nu