Navigatie
(0)
  • Gratis verzending
  • 12 maanden garantie
  • Niet goed, geld terug
  • Originele producten

Refurbished iPhone SE

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving Refurbished iPhone SE

De iPhone SE is er voor wie houdt van een compacte en toch krachtige smartphone. Dankzij het 4 inch schermformaat is deze iPhone eenvoudig met 1 hand te bedienen. Ook past hij met gemak in de strakste skinny jeans. Het kleine formaat betekent echter niet dat je inlevert op prestaties. De iPhone SE beschikt over dezelfde hardware als de iPhone 6s. De A9 processor staat garant voor een soepele gebruikerservaring terwijl de 12 megapixel camera je voorziet van de mooiste foto’s. Of video’s. De iPhone SE heeft misschien een bescheiden voorkomen, maar je kan hem met recht een kleine krachtpatser noemen.

Plus- en minpunten

Met de 4K resolutie maak je haarscherpe filmpjes.

Met de 12 megapixel camera leg je alle leuke momenten scherp vast.

De A9 processor is krachtig en energiezuinig; de accu houdt het dus langer vol.

 Het toestel heeft geen 3D Touch waardoor je geen extra opties en snelkoppelingen activeert die een nieuwe beleving geven aan je iPhone.

Wat zit er in de verpakking?

Wat is het verschil tussen een nieuwe en Refurbished iPhone 7?

Het verschil tussen een Refurbished iPhone 7 telefoon van Repairpoint en een nieuwe iPhone 7 is dat het toestel voor u door iemand anders in gebruik is geweest. Tevens krijg je ook nog eens de originele laadt accessoires bijgeleverd.

Waarom de Refurbished iPhone 7 kopen bij Repairpoint?

Het grote verschil tussen onze Refurbished iPhones en die van vele andere bedrijven is dat al onze Refurbished iPhones volledig origineel zijn. Hier is niets aan vervangen. Je hebt dus geen miskoop met een vervangen nep behuizing of een imitatie batterij. Wij testen alle iPhones alvorens ze verkocht worden met speciale diagnostische software. Hiervan krijgt u een testrapport meegeleverd.

Korte omschrijving Refurbished iPhone 7

Maak je graag foto’s? Dan is de iPhone 7 een aanrader. De 12 megapixel camera wordt ondersteund door optische beeldstabilisatie. Vage selfies behoren tot het verleden met de nieuwe 7 megapixel selfie camera.

De iPhone 7 met abonnement of als los toestel kopen?

Twijfel je tussen het nemen van een abonnement of het kopen van een iPhone 7 als los toestel? Heel begrijpelijk. Toch kiezen meer mensen ervoor om een los toestel te kopen. Dit komt omdat het je geen negatieve BKR registratie oplevert. De meest voordelige keuze is om een iPhone 7 bij Repairpoint te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement.

Vragen? Bel ons nu