Mobiel + Internet & TV abonnement

Ben je op zoek naar een nieuw mobiel abonnement of Internet & TV voor thuis? Dan ben je bij Repairpoint aan het juiste adres! Als dealer van alle bekende merken kunnen wij advies op maat geven.

Onafhankelijk advies

Het voordeel van kiezen voor een abonnement bij Repairpoint is dat wij een onafhankelijke telefoonwinkel zijn. Daarnaast kan het voordelig uitpakken om je mobiele abonnement te koppelen aan je tv of internet aanbieder, dit resulteert vaak in een leuke korting! Onze ervaring is dat een onafhankelijke telecom winkel vaak een beter aanbod kan doen, omdat wij diverse providers met elkaar kunnen vergelijken en het beste abonnement voor de klant kunnen vinden. Als je een abonnement rechtstreeks bij een provider afsluit, kun je alleen kiezen uit abonnementen van die provider. Wij nodigen je dan ook graag uit om geheel vrijblijvend op zoek te gaan naar de beste deal.

Weten of je al kunt verlengen? Voer vrijblijvend een verlengingscheck uit en wij nemen contact met je op.

Telefoon met abonnement

Wil je een abonnement en een nieuw toestel? Bij ons kan je kiezen uit de nieuwste smartphones zoals de iPhone 14 en Samsung S22. Maar ook onze Refurbished iPhones zijn toe te voegen in je abonnement.

Providers