Mobiel + Internet & TV abonnement

Ben je op zoek naar een nieuw mobiel abonnement of Internet & TV voor thuis? Dan ben je bij Repairpoint aan het juiste adres! Als dealer van alle bekende merken kunnen wij advies op maat geven.

Onafhankelijk advies

Een voordeel van het kiezen voor een abonnement bij Repairpoint is dat wij een onafhankelijke telefoonwinkel zijn. Bovendien kan het gunstig zijn om je mobiele abonnement te combineren met je tv- of internetprovider omdat dit vaak leidt tot een aantrekkelijke korting! In onze ervaring kan een onafhankelijke telecomwinkel vaak een betere deal bieden omdat wij verschillende providers met elkaar kunnen vergelijken en zo het beste abonnement voor onze klanten kunnen vinden. Als je rechtstreeks bij een provider een abonnement afsluit, heb je geen keuze uit andere aanbieders. Wij nodigen je dan ook graag uit om vrijblijvend op zoek te gaan naar de beste deal.

Weten of je al kunt verlengen? Voer vrijblijvend een verlengingscheck uit en wij nemen contact met je op.

Telefoon met abonnement

Wil je een abonnement en een nieuw toestel? Bij ons kan je kiezen uit de nieuwste smartphones zoals de iPhone 14 en Samsung S22. Maar ook onze Refurbished iPhones zijn toe te voegen in je abonnement.

Als je op zoek bent naar een nieuw toestel en een abonnement, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de nieuwste smartphones aan, waaronder de iPhone 14 en Samsung S23.

Providers