Winkel

Repairpoint is dé winkel voor reparatie van je favoriete apparaat, verkoop van nieuwe- en refurbished apparaten waaronder telefoons, tablets, laptops en accessoires. Ook kan je bij ons je mobiele abonnement afsluiten of verlengen.

Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van mobiele apparaten (smartphones, tablets, laptops, computers, Macbooks en iMacs). Wij begrijpen als geen ander dat je, in deze tijd, niet langer zonder je favoriete apparaat kunt. Daarom hebben wij veel onderdelen standaard voorradig. Hierdoor kunnen wij je apparaat in een korte tijd weer herstellen. Onze ruim opgezette winkel oogt clean en overzichtelijk, met achterin een grote glazen pui waarachter onze reparatie afdeling zich bevindt. Hier kan je mee kijken terwijl je toestel gerepareerd wordt. Wel zo transparant vinden wij.

Wij zijn alweer sinds maart 2021 gevestigd aan de van Weedestraat 23 (naast slaapspecialist Van Ellen). De winkel is in Soest en omstreken geen onbekende. De vorige acht jaar was de reparatie- en verkoopwinkel gehuisvest aan de overkant van de van Weedestraat en aan de Nieuweweg. Repairpoint is begonnen, ontwikkeld en gevestigd in Soest. Een echt lokaal bedrijf dus.

Abonnementen

Bij Repairpoint kan je ook terecht voor het afsluiten van je abonnement. Of het nu om je mobiele abonnement of TV & internet voor thuis gaat. Vaak is het extra voordelig om ze te combineren. Wij zoeken dan ook graag naar de beste deal voor jou.

– Toestel met abonnement
– Sim-only abonnement
– Internet & TV voor thuis

Refurbished

Wij zijn uniek in onze refurbished telefoons. Wij verkopen refurbished telefoons die tot veertig procent voordeliger zijn dan een nieuw exemplaar, maar wel in een even goede staat en met één jaar garantie. Wij selecteren onze refurbished telefoons zorgvuldig. Omdat wij al ruim 9 jaar in het vak zitten hebben wij veel kanalen gevonden om aan deze toestellen te komen. Slechts een klein deel hiervan is goed genoeg om door onze keuring te komen. Wij controleren alle toestellen bij binnenkomst handmatig. Naast de functionele tests worden alle toestellen gereinigd en op basis van de cosmetische staat wordt de prijs bepaald en het toestel verkocht in onze winkel. Zo weet je zeker dat je een toestel koopt wat in perfecte conditie verkeerd.