Contact

Heb je een vraag, of gewoon eerlijk en goed advies nodig? Wij denken graag met je mee.

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

- Reparatie aan telefoon, tablet, laptop en computer.
- Verkoop van nieuwe telefoons, tablets, laptops en computers.
- Verkoop accessoires voor bovenstaande producten.
- Afsluiten van abonnementen voor mobiel + Internet & TV.

In veel gevallen kun je wachten op een reparatie. Op de reparatiepagina van het specifieke model staat de reparatietijd aangegeven. Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen zodat we dit met je kunnen afstemmen.

Jazeker, breng het defecte apparaat naar de winkel. Wij maken een diagnose van het probleem en stellen een officiële offerte voor de verzekering op. Je betaald hiervoor de onderzoekskosten. Indien je de reparatie laat uitvoeren worden deze in mindering gebracht op het totaal bedrag.

Ja, als wij je apparaat niet meer kunnen repareren of je ziet af van een reparatie, dan rekenen wij onderzoekskosten. De onderzoekskosten staan vermeld op de reparatiepagina.

Ja, onze refurbished iPhones zijn zelfs voorzien van ons eigen keurmerk "Repairpoint Approved". Deze zijn volledig door ons nagekeken en zijn technisch 100% goed en betrouwbaar. Je vind het aanbod in onze webshop.

Voor de veel voorkomende toestellen proberen wij alle onderdelen op voorraad te hebben, dit zal echter niet voor alle toestellen het geval zijn. Neem dus voor de zekerheid even contact met ons op.

Ja, wij geven tot 12 maanden garantie. Recht op garantie vervalt indien het vervangen onderdeel val- stoot of waterschade vertoont. Wanneer er schade aan het LCD of OLED scherm is ontstaan of wanneer het onderdeel door ondeskundig gebruik defect is geraakt.